Close
Fokozza a nehezen fokozhatót a 8-as BMW

Fokozza a nehezen fokozhatót a 8-as BMW

Olyan limitált First Edition modell készült, hogy ha second nem is lenne soha, akkor sem panaszkodnánk.

Vezettük a feltámadt 8-as sorozatú BMW kupét, ráadásul az M850i XDrive változatot.

Mondjuk úgy finoman: nem éreztük, hogy annyira hiányozna valami.

Úgyhogy biztosan nem nekünk szól az április és június között, mindössze négyszáz példányban készülő First Edition széria. Ennek jellegzetessége többek között a Frozen Barcelona nevű fényezés, amivel a fényes fekete vesemaszk, az ablakkeretek, kopoltyúk és a kipufogóvégek alkotnak kontrasztot. Az ipszilonküllős, szintén fekete könnyűfém keréktárcsák húszcolosak.

Nem meglepő, hogy a beltér sem átlagos: a bőrkárpit éjkék-elefántcsontszín kombinációjú, a karbontető belső borítása Alcantara, fekete zongoralakk meg manapság minden autóba kell. Járnak az általunk is próbált 8-asban látott kristályelemek, és alapáras a komoly Bowers & Wilkins hifi is. Ha már a First Edition limitált széria, akkor a váltókar mögött ott szerepel a sorszám is.

Nem aggódunk, hogy vajon lesz-e négyszáz érdeklődő a kizárólag benzinmotorral kapható különleges változat iránt.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: BMW)

FOLYTASD EZZEL
Közelebb hozza az elektromos autózást a Mercedes-Benz
A moszkvai éjszakát az új Rolls-Royce Ghosttal hódítanánk meg
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom