Close
Csillogó szemekkel mesélnek kedden a terroir jegyekről és az illatokról

Csillogó szemekkel mesélnek kedden a terroir jegyekről és az illatokról

Hat tétel a villányi borvidékről a Michelin-csillagos Bábel étterem sommelier-jének szakértelmével. 

A Rákóczi téren található Oinos WineBar & Bistrót a házigazdája az április 30-i Kóstoló Keddnek, melyen a Streit Zagonyi Borászat kiváló boraival lehet közelebbi ismeretséget kötni. Az eseményen Kiss Marietta Wine Consultant kalauzol, aki csillogó szemekkel tud mesélni terroir jegyekről, savérzetről és illatokról, mindezt olyan közvetlen és magával ragadó stílusban, hogy egy laikus, de annál lelkesebb borkedvelő számára is érthető és izgalmas legyen – nem mellesleg a frissen Michelin-csillagot szerzett Bábel étterem sommelier-je.

A kóstolón hat izgalmas tételt kínálnak fel, miközben mindent megtudhatunk a borászat épületéről, amely egy európai szinten egyedülálló, energiatudatos, fenntartható és környezetbarát jellemzőkkel rendelkező bortechnológiai létesítmény.

Az alábbi borokra lehet számítani:
  • Chardonnay, 2018
  • Fremont – Hárslevelű, Chardonnay cuvée, 2017
  • Kékfrankos Rosé, 2018
  • The Union Cuvée, 2015 – ez a tétel, limitált darabszámban, az Oionison kívül csupán két helyen kapható
  • Cabernet Franc, 2016
  • Merlot, 2016

A jegy ára 3500 forint, viszont mindenképp érdemes asztalt foglalni, mert a résztvevők száma limitált. Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com címen lehet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Lenyűgöző kiállításon gyönyörködhetsz a legszebb magyar asztrofotókban
Ritkaságszámba menő, lenyűgöző kiállítással vár vissza a Magyar Nemzeti Galéria
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom