Close
Világhírű séf csábít exkluzív szarvasgomba-vadászatra

Világhírű séf csábít exkluzív szarvasgomba-vadászatra

Massimo Bottura a modern olasz konyha egyik ikonikus szereplője, most pedig itt a vissza nem térő alkalom, hogy szenvedélyét huszonegy exkluzív vendég társaságában bárki megismerhesse.

A Michelin-csillagos éttermet irányító séf nem mindennapi gasztronómiai élményre hív: egy ötnapos kirándulás keretében az Emilia-Romagna régió ízeit lehet felfedezni a vezetésével.

Ehhez Bottura híres modenai Maria Luigia villája nyújt luxuskörnyezetet, a privát étkezéseket pedig a híres étteremben, az Osteria Francescanában tartják.

A vendégeknek lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek egy tortellini készítő mesterkurzuson és egy exkluzív szarvasgomba-vadászaton.

A fényűző Maria Luigia villa a régió szívében található, a környéken olyan tradicionális élelmiszereket gyártanak, mint a Parmigiano Reggiano és az Aceto Balsamico.

Massimo Bottura legendás séf. Látnoki képességekkel bíró restaurateur. Közösségépítő filantróp. Olasz kultúrhérosz. Massimo Botturát szimplán séfként jellemezni olyan hiba lenne, mintha Elon Muskra annyit mondanánk, hogy autógyáros, John Lennonra annyit, hogy zenész, Michelangelóra annyit, hogy festő. Massimo Bottura kreatív gondolkodó és inspiráló energia, átformálja és jobbá teszi a körülötte lévő világot. Napjaink egyik legizgalmasabb egyéniségével készült portrénkat és interjúnkat itt olvashatod.

(Forrás és fotók: Uncrate)

szarvasgomba | massimo bottura | gasztronómia | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram