Close
Világhírű séf csábít exkluzív szarvasgomba-vadászatra

Világhírű séf csábít exkluzív szarvasgomba-vadászatra

Massimo Bottura a modern olasz konyha egyik ikonikus szereplője, most pedig itt a vissza nem térő alkalom, hogy szenvedélyét huszonegy exkluzív vendég társaságában bárki megismerhesse.

A Michelin-csillagos éttermet irányító séf nem mindennapi gasztronómiai élményre hív: egy ötnapos kirándulás keretében az Emilia-Romagna régió ízeit lehet felfedezni a vezetésével.

Ehhez Bottura híres modenai Maria Luigia villája nyújt luxuskörnyezetet, a privát étkezéseket pedig a híres étteremben, az Osteria Francescanában tartják.

A vendégeknek lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek egy tortellini készítő mesterkurzuson és egy exkluzív szarvasgomba-vadászaton.

A fényűző Maria Luigia villa a régió szívében található, a környéken olyan tradicionális élelmiszereket gyártanak, mint a Parmigiano Reggiano és az Aceto Balsamico.

Massimo Bottura legendás séf. Látnoki képességekkel bíró restaurateur. Közösségépítő filantróp. Olasz kultúrhérosz. Massimo Botturát szimplán séfként jellemezni olyan hiba lenne, mintha Elon Muskra annyit mondanánk, hogy autógyáros, John Lennonra annyit, hogy zenész, Michelangelóra annyit, hogy festő. Massimo Bottura kreatív gondolkodó és inspiráló energia, átformálja és jobbá teszi a körülötte lévő világot. Napjaink egyik legizgalmasabb egyéniségével készült portrénkat és interjúnkat itt olvashatod.

(Forrás és fotók: Uncrate)

szarvasgomba | massimo bottura | gasztronómia | olaszország

FOLYTASD EZZEL

Rendhagyó kártyapartin mutatta be teljes programját a harmadik Liszt Ünnep

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram