Close
Így alakul át a sport és az üzlet a koronavírus-járvány következtében

Így alakul át a sport és az üzlet a koronavírus-járvány következtében

A Brain Bar nem hagyja, hogy unatkozzunk a karantén alatt.

Az idei Brain Barig még aludni kell néhányat, de a szervezők szerencsére addig sem hagynak minket program nélkül. Csütörtökön például újabb izgalmas online eseményt szerveznek, amelynek vendége Csányi Sándor üzletember, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

Nézzük, hogyan mutatják be ők az eseményt:

“A karanténnak talán lassan búcsút inthetünk, az üzlet és a sport világának azonban évekbe telhet, mire kiheverik a krízist. Mire számíthatunk a járvány lecsengésével? Milyen változásokat hoz életünkbe a válság?

Élő videósorozatunk legújabb epizódjában a magyar gazdaság és a hazai futball egyik legmeghatározóbb szereplőjét kérdezzük – a Ti segítségetekkel.

Tarts velünk, és faggasd élőben Csányi Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját, a MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség frissen újraválasztott elnökét! Megvitatjuk, milyen nagy trendeket erősít fel a mostani válság, szó lesz a vezetők változó szerepéről, és hogy hogyan érdemes kezelni személyes pénzügyeinket. Megkérdezzük vendégünket arról is, hogyan alakulhat át a krízis eredményeként a világ futballja. Kapcsolódj be, készüljünk együtt a jövő kihívásaira!

Házigazda: Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója.”

Holnap délután ötkor tehát érdemes rákattintani a Brain Bar Facebook-oldalára.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom