Close
Így alakul át a sport és az üzlet a koronavírus-járvány következtében

Így alakul át a sport és az üzlet a koronavírus-járvány következtében

A Brain Bar nem hagyja, hogy unatkozzunk a karantén alatt.

Az idei Brain Barig még aludni kell néhányat, de a szervezők szerencsére addig sem hagynak minket program nélkül. Csütörtökön például újabb izgalmas online eseményt szerveznek, amelynek vendége Csányi Sándor üzletember, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

Nézzük, hogyan mutatják be ők az eseményt:

“A karanténnak talán lassan búcsút inthetünk, az üzlet és a sport világának azonban évekbe telhet, mire kiheverik a krízist. Mire számíthatunk a járvány lecsengésével? Milyen változásokat hoz életünkbe a válság?

Élő videósorozatunk legújabb epizódjában a magyar gazdaság és a hazai futball egyik legmeghatározóbb szereplőjét kérdezzük – a Ti segítségetekkel.

Tarts velünk, és faggasd élőben Csányi Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját, a MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség frissen újraválasztott elnökét! Megvitatjuk, milyen nagy trendeket erősít fel a mostani válság, szó lesz a vezetők változó szerepéről, és hogy hogyan érdemes kezelni személyes pénzügyeinket. Megkérdezzük vendégünket arról is, hogyan alakulhat át a krízis eredményeként a világ futballja. Kapcsolódj be, készüljünk együtt a jövő kihívásaira!

Házigazda: Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója.”

Holnap délután ötkor tehát érdemes rákattintani a Brain Bar Facebook-oldalára.

járvány | brain bar | csányi sándor | koronavírus | labdarúgás

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram