Close
Ezt a gyönyörű karórát kérnénk karácsonyra

Ezt a gyönyörű karórát kérnénk karácsonyra

Még sokat kell aludni, míg megkapjuk a Breitling és a Deus ex Machina kollabját, de megéri várni.

A Deus Ex Machina projektjeinek java része ötvözi a modern a vintázzsal, és ez alól ez a Breitlinggel közös kollaboráció sem kivétel. A modell lazán idézi meg az 1960-as Top Time típust, ezüst dátummutató bújik meg a 41 mm-es tokházban, amely egy motorversenyzés világát megidéző bőrszíjat kapott. Sárga és narancs színek motívuma több helyen is beköszön, a Breitling és a Deus logók mellett pedig felhívnánk még a figyelmet az “In Benzin Veritas” feliratra és a villám alakú másodpercmutatóra.

Gyönyörű darab, és mindössze ezerötszáz készült belőle.

Mi a véleményed?

karóra | breitling | deus ex machina | óra

FOLYTASD EZZEL

A Dior férfi téli kollekciója a francia stílust ünnepli

Neymar és a Puma olyan kollekciót álmodott meg, aminek minden darabjáért csak rajongani lehet

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom