Close
Ezt a gyönyörű karórát kérnénk karácsonyra

Ezt a gyönyörű karórát kérnénk karácsonyra

Még sokat kell aludni, míg megkapjuk a Breitling és a Deus ex Machina kollabját, de megéri várni.

A Deus Ex Machina projektjeinek java része ötvözi a modern a vintázzsal, és ez alól ez a Breitlinggel közös kollaboráció sem kivétel. A modell lazán idézi meg az 1960-as Top Time típust, ezüst dátummutató bújik meg a 41 mm-es tokházban, amely egy motorversenyzés világát megidéző bőrszíjat kapott. Sárga és narancs színek motívuma több helyen is beköszön, a Breitling és a Deus logók mellett pedig felhívnánk még a figyelmet az “In Benzin Veritas” feliratra és a villám alakú másodpercmutatóra.

Gyönyörű darab, és mindössze ezerötszáz készült belőle.

Mi a véleményed?

79% Jól sikerült dizájn!
21% Inkább egy Seiko!

FOLYTASD EZZEL
Elképesztő sikert arattak a hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Weeken
A Budapest Fashion Week második napja is pazar bemutatókat hozott
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom