Close
Ha világgá mennénk, előtte ilyen táskába pakolnánk be

Ha világgá mennénk, előtte ilyen táskába pakolnánk be

A Buckle & Seam duffel bagje a koptatott bőrrel és kialakításával annyira markánsan férfias, hogy szinte kedvünk támad A pontból B-be menni, csak azért, hogy ez a táska nálunk lehessen.

A berlini brand alapítói egy pakisztáni út során döntötték el, hogy bőrtáskákkal akarnak foglalkozni, és olyannyira beleszerettek az ottani bőrdíszmáves kultúrába, hogy a gyártás is az ázsiai országban történik. Vintázs hangulatú, csúcsminőségű táskái, laptoptartói, business táskák, és telefontartók meg egyéb kiegészítőik egyszerre roppant maszkulinan és stílusosak.

Ez is érdekelhet:

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom