Close
Ha világgá mennénk, előtte ilyen táskába pakolnánk be

Ha világgá mennénk, előtte ilyen táskába pakolnánk be

A Buckle & Seam duffel bagje a koptatott bőrrel és kialakításával annyira markánsan férfias, hogy szinte kedvünk támad A pontból B-be menni, csak azért, hogy ez a táska nálunk lehessen.

A berlini brand alapítói egy pakisztáni út során döntötték el, hogy bőrtáskákkal akarnak foglalkozni, és olyannyira beleszerettek az ottani bőrdíszmáves kultúrába, hogy a gyártás is az ázsiai országban történik. Vintázs hangulatú, csúcsminőségű táskái, laptoptartói, business táskák, és telefontartók meg egyéb kiegészítőik egyszerre roppant maszkulinan és stílusosak.

Ez is érdekelhet:

buckle and seam | duffel bag | video | bőrtáska | pakisztán

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom