Close
Ha világgá mennénk, előtte ilyen táskába pakolnánk be

Ha világgá mennénk, előtte ilyen táskába pakolnánk be

A Buckle & Seam duffel bagje a koptatott bőrrel és kialakításával annyira markánsan férfias, hogy szinte kedvünk támad A pontból B-be menni, csak azért, hogy ez a táska nálunk lehessen.

A berlini brand alapítói egy pakisztáni út során döntötték el, hogy bőrtáskákkal akarnak foglalkozni, és olyannyira beleszerettek az ottani bőrdíszmáves kultúrába, hogy a gyártás is az ázsiai országban történik. Vintázs hangulatú, csúcsminőségű táskái, laptoptartói, business táskák, és telefontartók meg egyéb kiegészítőik egyszerre roppant maszkulinan és stílusosak.

Ez is érdekelhet:

duffel bag | bőrtáska | buckle and seam | pakisztán | video

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram