Close
Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Ez most sokaknak fájni fog, nézd meg, te is köztük vagy-e! Október tizenötödikétől az összes járatát törli az Air Connect

Tavaszra halasztja minden budapesti járatának indítását a román AirConnect légitársaság, és az is kiderült, mi lesz a már jegyet váltókkal. 

Március végére halasztja romániai belföldi, valamint a budapesti járatai indítását az újonnan alapított román AirConnect.

A társaság azzal indokolta a halasztást, hogy késik az általa megrendelt második repülőgép leszállítása, és a járatok beindításának az operatív előkészítésében is késés jelentkezett.

Az AirConnect azt is közölte, hogy e-mailben és telefonon értesítik a halasztásról azokat, akik a 2022. október 15. és 2023. március 25. közötti időszakra már jegyet váltottak.

Ők visszakérhetik az út árát, vagy egy későbbi időpontot jelölhetnek meg az utazásra. Emellett a légitársaság tett egy nagyon gáláns ajánlatot is: kárpótlásul a rosszul járt utasok egy ingyenes jegyet is kapnak, amit 2023. január 15-ig kell lefoglalniuk.

Az AirConnect légitársaság augusztus végén közölte, hogy október 15-től Kolozsvár-Budapest és Bukarest-Budapest járatot indít. Bejelentését követően azonban a magyar Aeroexpress Regional társaság is elindította a Budapestet Kolozsvárral, Debrecent pedig Kolozsvárral és Marosvásárhellyel összekötő járatait.

A társaság júliusban kezdte el működését egy 68 férőhelyes ATR-72-600-as repülőgéppel, és a román turisták által kedvelt tengerparti desztinációkra működtetett charter járatokat. Korábban azt közölte, hogy flottája augusztusban további két ATR-72-600-assal bővül. Ezekkel kívánt – a budapesti járatok mellett – romániai belföldi járatokat is indítani és október közepére tervezte a Bukarestet Nagybányával, Nagyszebennel, Marosvásárhellyel és Suceavával összekötő járatok indítását is.

(Forrás: MTI, fotó: AirConnect)

air connect | román | légitársaság | románia | járattörlés

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram