Close
Elámultunk a Budapest Art Week kedvcsináló imidzsfilmjétől

Elámultunk a Budapest Art Week kedvcsináló imidzsfilmjétől

Hat nap, hetvennégy helyszín, kikencvenöt kiállítás, százkét esemény  az április 9. és 14. közötti Budapest Art Weeken alig győzünk majd válogatni a programok közül. 

A Budapest Art Week az ország egyetlen olyan képzőművészeti eseménysorozata, mely galériákat, múzeumokat és kiállítótereket fog össze. Az igen eseménydúsnak ígérkező hét lehetőséget ad arra, hogy nemzetközi színtéren is elismert klasszikus, illetve újgenerációs galériák és vezető múzeumok gyűjteményeiből szemezgessünk. A programban helyet kapnak tárlatvezetések, workshopok, beszélgetések, filmvetítések és kiállításmegnyitók, valamint lehetőség nyílik az alkotókkal való találkozásra is.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül rendezendő Budapest Art Week most egy hangulatos imidzsvideóval csinál kedvet a programokhoz: a látványos képeken a főváros ikonikus pontjai mellett az eseménysorozat házigazdái is feltűnnek.

Ez is érdekelhet:

kulturális | galéria | program | budapest | kiállítás

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom