Close
Elámultunk a Budapest Art Week kedvcsináló imidzsfilmjétől

Elámultunk a Budapest Art Week kedvcsináló imidzsfilmjétől

Hat nap, hetvennégy helyszín, kikencvenöt kiállítás, százkét esemény  az április 9. és 14. közötti Budapest Art Weeken alig győzünk majd válogatni a programok közül. 

A Budapest Art Week az ország egyetlen olyan képzőművészeti eseménysorozata, mely galériákat, múzeumokat és kiállítótereket fog össze. Az igen eseménydúsnak ígérkező hét lehetőséget ad arra, hogy nemzetközi színtéren is elismert klasszikus, illetve újgenerációs galériák és vezető múzeumok gyűjteményeiből szemezgessünk. A programban helyet kapnak tárlatvezetések, workshopok, beszélgetések, filmvetítések és kiállításmegnyitók, valamint lehetőség nyílik az alkotókkal való találkozásra is.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül rendezendő Budapest Art Week most egy hangulatos imidzsvideóval csinál kedvet a programokhoz: a látványos képeken a főváros ikonikus pontjai mellett az eseménysorozat házigazdái is feltűnnek.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom