Close
A következő hónaptól már napi két járattal repülhetünk Bécsbe ezzel a társasággal

A következő hónaptól már napi két járattal repülhetünk Bécsbe ezzel a társasággal

Visszatért az Austrian Airlines Budapest–Bécs járata.

A légitársaság újraindította Budapest–Bécs közvetlen járatát, amely július 19-től heti tíz alkalommal fordul meg a két város között, augusztusban pedig már napi két járat fog közlekedni Embraer 195 típusú gépekkel írja a Budapest Airport Facebook-oldala.

Illusztráció

Az osztrák főváros építészeti remekei, kulturális programjai, csodálatos zöld parkjai magával ragadják az oda látogatókat, mindemellett kiváló repülős csatlakozási pont a világ számos városába. Bővebb infók a járatokról ide kattintva érhetőek el.

Spanyolország visszavár, ezek a helyek pedig közvetlen járattal könnyedén elérhetőek a magyar fővárosból – ajánlja a Budapest Airport.

(Forrás: Budapest Airport, fotók: Getty Images)

új | bécs | repülés | járatok | austrian airlines

FOLYTASD EZZEL

Kitört a világ legnagyobb aktív vulkánja, a következmények egyelőre beláthatatlanok

Az illegálisan felhúzott házak súlyosbították a katasztrófát az olaszok népszerű üdülőszigetén

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram