Close
Ilyen még nem volt Budapesten: egy hétig kedvezményesen koktélozhatsz a legjobb helyeken

Ilyen még nem volt Budapesten: egy hétig kedvezményesen koktélozhatsz a legjobb helyeken

London, Párizs, New York, Szingapúr, Melbourne, Fokváros, Bécs és megannyi nemzetközi koktélfőváros után 2022-ben először Budapesten is megszervezik a Cocktail Week-et.

Augusztus 29.-szeptember 4. között Budapest neves koktélbárjai – melyek saját környezetükben haladó módon és magas színvonalon építik és fejlesztik a hazai bár-, ital- és koktélkultúrát – az esemény hetére megálmodnak egy-egy egyedi koktélt,

amely számukra ízében, textúrájában és küllemében kifejezi Budapest különlegességét.

A budapesti koktélhéten harminc topbárban és étteremben koktélozhatunk kedvezményesen egy 2500 forintba kerülő karszalag megvásárlásával.

A 2500 forintnak további kiemelt szerepe van még, ugyanis ennyiért (plusz szervizdíj) ihatunk koktélokat a listán szereplő helyek bármelyikén, tehát vendéglátóhelytől függően akár 16-45 százalék kedvezménnyel választhatunk a koktéllapról.

Ez még mindig nem minden, egy QR kód segítségével szavazni is lehet a Budapestet leginkább kifejező koktélra – a győztes bár vagy étterem vándordíjjal (egy neontáblával!) lesz gazdagabb.

Mi a Gresham Palotában található Múzsában jártunk a “premier előtti kóstoláson”, melyen kiderült, hogy az ottani koktélok az étterem ázsiai-magyar fúziójára reflektálva ázsiai hangulatot idéznek: a Roku gin alapú Momo egy frissítő, mélyebb, kerekebb, hosszabb ital barackos alappal, cherry blossom tonikkal és pici buborékkal a tetején, míg a krémesebb Nashiban a Haku vodka dominál, az izgalmat a tejsavval savasított körte és ecet kombinációja, a citrusosságot a limoncello, a dekorációt pedig a fanyar sarkantyúka adja.

További információkat a koktélhétről a hivatalos oldalon érdemes keresni.

 

 

alkohol | kedvezmény | cocktail week | bár | budapest

FOLYTASD EZZEL

A Lamborghini olyan mézet készít, amelyet nehezebb beszerezni, mint egy luxusautót

Ezzel az egyszerű zöldséggel sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram