Close
Ilyen volt a Budapest Fashion Week a kulisszák mögül

Ilyen volt a Budapest Fashion Week a kulisszák mögül

Március 25. és 28. között ismét digitális formában zajlott a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week (BCEFW). A Magyar Divat & Design Ügynökség által megvalósított eseményen huszonhat magyar és tíz régiós divattervező mutathatta be legújabb alkotásait. A Roadster ott volt a kulisszák mögött és kifaggatta a látványos esemény főszereplőit!

Március végén ismét sor került a régió egyik legrangosabb divateseményére, a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében már hetedik alkalommal megvalósuló Budapest Central European Fashion Weekre, ahol a 2021/22-es őszi-téli kollekciók mellett a 2021-es tavaszi-nyári darabok kapták a főszerepet.

A Budapest Central European Fashion Week hosszú évek óta a nagyközönség, a buyerek, a tervezők és a média találkozásának első számú állomását jelenti a térségben, melynek köszönhetően

Budapest egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a régió meghatározó divatfővárosai közé tartozzon.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a digitális megvalósítással nemcsak folytonosságot biztosított a rendezvénynek, de a divat iránt érdeklődő nagyközönségnek is betekintést engedett a divathetek izgalmas világába, hiszen az online videók segítségével bárki megtekinthette – és akármikor visszanézheti – a magyar és régiós márkák különleges bemutatóit.

romani | Budapest Central European Fashion Week | bcefw | vengru | magyar divat es design ugynokseg

FOLYTASD EZZEL

Meglepő fordulat, de a Nagy Lebowski kardigánja nagyot megy idén ősszel

Az Így jártam anyátokkal sztárja olyan apa-kollekciót dobott piacra, hogy abban nincs hiba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom