Close
A Jancsó100! című esttel kezdődött meg a 30. Budapesti Őszi Fesztivál

A Jancsó100! című esttel kezdődött meg a 30. Budapesti Őszi Fesztivál

A Jancsó Miklós születésének századik évfordulóját ünneplő Jancsó100! című esttel megkezdődött vasárnap este a Városmajori Szabadtéri színpadon a 30. Budapesti Őszi Fesztivál, amely több mint százötven programmal, megújult formában várja a közönséget október 10-ig.

Két kerek évfordulót ünnepel az Budapesti Őszi Fesztivál: az eseményt immár harmincadik alkalommal rendezik meg, de a fesztivál Jancsó Miklós előtt is tiszteleg: a rendező hétfőn ünnepelné a századik születésnapját.

Az idei fesztivál válasz keres arra, miként lehet az elitkultúra mindenkié, és hogyan lehet az emberekhez közel vitt kultúra továbbra is magaskultúra része. Éppen ezért az idei fesztiválon a főváros köztereit használják a kultúra átadására. Október 10-én, a Budapest Maratonnal összefogva ér véget a fesztivál, a margitszigeti palackozó épületében egy egész napos eseménnyel.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Hat program, amiről nem maradhatsz le a javában zajló Liszt Ünnepen
Tíz ország konyhájába kóstolhatsz bele egy hétvégén Badacsonyban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom