Close
A Jancsó100! című esttel kezdődött meg a 30. Budapesti Őszi Fesztivál

A Jancsó100! című esttel kezdődött meg a 30. Budapesti Őszi Fesztivál

A Jancsó Miklós születésének századik évfordulóját ünneplő Jancsó100! című esttel megkezdődött vasárnap este a Városmajori Szabadtéri színpadon a 30. Budapesti Őszi Fesztivál, amely több mint százötven programmal, megújult formában várja a közönséget október 10-ig.

Két kerek évfordulót ünnepel az Budapesti Őszi Fesztivál: az eseményt immár harmincadik alkalommal rendezik meg, de a fesztivál Jancsó Miklós előtt is tiszteleg: a rendező hétfőn ünnepelné a századik születésnapját.

Az idei fesztivál válasz keres arra, miként lehet az elitkultúra mindenkié, és hogyan lehet az emberekhez közel vitt kultúra továbbra is magaskultúra része. Éppen ezért az idei fesztiválon a főváros köztereit használják a kultúra átadására. Október 10-én, a Budapest Maratonnal összefogva ér véget a fesztivál, a margitszigeti palackozó épületében egy egész napos eseménnyel.

Ez is érdekelhet:

Jancsó100! | 30. Budapesti Őszi Fesztivál | Jancsó Miklós | Budapesti Őszi Fesztivál

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram