Close
A Jancsó100! című esttel kezdődött meg a 30. Budapesti Őszi Fesztivál

A Jancsó100! című esttel kezdődött meg a 30. Budapesti Őszi Fesztivál

A Jancsó Miklós születésének századik évfordulóját ünneplő Jancsó100! című esttel megkezdődött vasárnap este a Városmajori Szabadtéri színpadon a 30. Budapesti Őszi Fesztivál, amely több mint százötven programmal, megújult formában várja a közönséget október 10-ig.

Két kerek évfordulót ünnepel az Budapesti Őszi Fesztivál: az eseményt immár harmincadik alkalommal rendezik meg, de a fesztivál Jancsó Miklós előtt is tiszteleg: a rendező hétfőn ünnepelné a századik születésnapját.

Az idei fesztivál válasz keres arra, miként lehet az elitkultúra mindenkié, és hogyan lehet az emberekhez közel vitt kultúra továbbra is magaskultúra része. Éppen ezért az idei fesztiválon a főváros köztereit használják a kultúra átadására. Október 10-én, a Budapest Maratonnal összefogva ér véget a fesztivál, a margitszigeti palackozó épületében egy egész napos eseménnyel.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Egy napra nyüzsgő koreai világgá változik a Millenáris
Százmilliónál is többért kelhet el az ikonikus magyar festő külföldről hazatért fő műve
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom