Close
A karodra is csatolhatsz már Bugattit

A karodra is csatolhatsz már Bugattit

Ha a saját garázsodba nem is tudsz egy Bugattit állítani, a karodra még csatolhatsz egyet, a nemes sportautómárka ugyanis kijött a saját okosórájával.

Más autógyártókhoz hasonlóan a Bugattinál is lehet a márka emblémájával ellátott kiegészítőket kapni, és ezek között most egy egészen érdekes ajánlat mutatkozott be. A Veyron és a Chiron gyártója piacra dobja a saját okosóráját, ami legalább olyan elegáns, mint az elzászi gyárból kikerülő szuperautók, de azoknál jóval elérhetőbb az ára.

A 16 hengeres szuperautókkal ellentétben az órákat nem a Bugatti gyártja, hanem az osztrák VIITA manufaktúrájában készülnek, több mint ezer alkatrészből, húsz nap alatt kézzel szerelik össze, és az órához kerámiát és titániumot is felhasználnak.

A Bugatti azt követően vette a saját nevére, hogy meggyőződött az óra kiemelkedő minőségéről.

A kollekció a Bugatti Ceramique Edition One névre hallgat,

és a sportautómárka modelljeire utalva a Pur Sport, Divo és Le Noire változatokban rendelhető. Az okosórák számlapja a Chiron műszerfalát idézi fel, a funkciói pedig a szokásos lépésszámlálás és GPS-es funkciók mellett mintegy 90-féle sport támogatására is kiterjednek.

A Bugatti okosóráját nem kell olyan gyakran tölteni, a gyártója szerint két hétig is bírja egy szusszal. A legjobb az egészben, hogy nem is olyan megfizethetetlenül drága, mint egy Chiron. A limitált szériás darabokért a Kickstarteren lehet jelentkezni 899 euróért, és

ez az összeg valamivel több, mint 300 ezer forintnak felel meg.

Személyre szabott luxus

Bugattiból nincs két egyforma, a megrendelés folyamatán ugyanis a márka stílustanácsadója segíti eligazodni a vevőket, az eredmény akár egy katicabogármintás autó is lehet. A szuperautó mellé pedig méretre szabott bőröndkészletet is érdemes választani, ezt egy olasz manufaktúrában készítik a Chiron mellé.

FOLYTASD EZZEL
Karóraként is hordható a legdrágább Rolls-Royce fedélzeti órája
Svéd „repülő” hajókkal menthetik meg Velencét a veszélyes hullámoktól
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom