Close
Ide utazz, ha a legjobb buliknak szeretnél a részese lenni!

Ide utazz, ha a legjobb buliknak szeretnél a részese lenni!

A világ tele van hihetetlen városokkal, ahol fejest ugorhatunk az éjszakai életbe. Van azonban öt olyan úti cél, ahol ezt csúcsra járatják.

Ibiza, Las Vegas, Bangkok, Barcelona és Gran Canaria világhírű a hedonista parti-helyeikről és a féktelen szórakozásról. Legyen szó egy éjszakán át tartó táncról, szerencsejátékról a legjobb kaszinókról, vagy egyszerűen elkortyolnánk néhány koktélt, ezeken a helyeken garantáltan nem ér csalódás.

Ibiza

Ibiza vitathatatlanul a partihelyszínek királya. A Spanyolország partjainál fekvő kis szigeten a világ legjobb éjszakai klubjai találhatók, így tökéletes hely, ha az egész éjszakát végig szeretnénk táncolni.

Napközben pedig a buli a lenyűgöző strandokon folytatódik, hogy az éjjel tényleg sose érjen véget.

Bangkok

Bangkok számos okból Ázsia legnépszerűbb parti helyszínei közé tartozik, hiszen a város soha nem nyugszik le, az éjszakai élet pedig nem csak nyüzsgő, de rendkívül látványos is. A klubok és bárok minden ízlést kielégítenek, legyen szó az autentikus bangkoki éjszakai életről, vagy a frenetikus klubokról. Ráadásul

Bangkok jóval megfizethetőbb is, mint más ázsiai nagyvárosokkal, így tényleg minden adott a felejthetetlen utazáshoz.

Barcelona

Barcelonában mindenki talál valamit, ami magával ragadja a part mentén sorakozó világhírű éjszakai kluboktól kezdve a rejtett földalatti bárokig. Pontosan ezt teszi olyan egyedivé Barcelona éjszakai életét. A Beachfront Barcelona egyik legnépszerűbb városrésze,

ott találhatók ugyanis az olyan világhírű éjszakai klubok, mint a Pacha és az Opium.

Las Vegas

A városban találhatók a világ legnagyobb klubjai és kaszinói, emellett ott aztán tényleg folyamatosan történik valami.

Vegasban szó szerint több ezer klub és bár közül lehet választani, így a felkeresésre váró partihelyek sora sosem fog elfogyni. Azok számára pedig, akik a klubélet helyet valami másra vágynak, ott vannak a szerencsejáték-asztalok, ahol pókertudás mellett a nyerőgépeket is próbára lehet tenni.

Gran Canaria

Las Palmasban, a sziget fővárosában rengeteg kocsma és klub található, nem csoda, hogy a partihangulat a hét minden napján a tetőfokára hág.

Az estét érdemes az óvárosban kezdeni a környék legjobb bárjainak felkeresésével, hogy aztán az éjszaka előrehaladtával féktelen utcabáloké legyen a főszerep. A buli valóbájban akkor kezdődik Las Palmasban, amikor éjfélt üt az óra. Ekkorra megtelnek a klubok híres DJ-kel és bulizni vágyókkal, a parti pedig egészen reggelig tart majd.

(Forrás: luxurytravelmagazine, fotók: Getty Images)

bangkok | szórakozóhely | ibiza | gran canaria | barcelona

FOLYTASD EZZEL

Gyalog, lóháton és kerékpárral is bejárhatjuk Erdély gyönyörű új túraútvonalát

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom