Close
Kőfolyosós sétány és szürke betonkirakós szeli át ezt a mexikói erdőt

Kőfolyosós sétány és szürke betonkirakós szeli át ezt a mexikói erdőt

A Casa Bruma kilenc különálló épületegységből áll, amelyek a természetes tájba szerveződnek.

A rezidencia Mexikóváros erdős külvárosában található, és a pavilonrendszernek is felfogható épületkomplexum darabjai más és más funkciókkal rendelkeznek.  Nem végeztek rossz munkát a Fernanda Canales Architecture építésziroda munkatársai.

A ház négy fő elemből épül fel: szürkésfekete beton, fa, kő és üveg.

Minden egyes épületegység alkalmazkodik a környék topográfiai adottságaihoz, ezeket egy sor kőfolyosós sétány köti össze egymással. A szürkésfekete betonruha különleges egységgé kovácsolja a különálló darabokat, az épületek szürkésfekete színe és kőszerű fizimiskája pedig időtálló jelleget kölcsönöz ennek a projektnek.

Ha még nézegetnél pazar otthonokat, ajánljuk figyelmedbe Clément Lesnoff-Rocard párizsi építész munkáját, a Palais Bulles buborékpalotát, vagy London legkeskenyebb házát, amely épp gazdára vár!

(Forrás: Archdaily)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy 135 millió dolláros manhattani kilátás
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom