Close
Itt egy könyv, ami új szintre emelhet egy New York-i látogatást

Itt egy könyv, ami új szintre emelhet egy New York-i látogatást

Idén ősszel új kiadásban jelentek meg a Cereal városi kalauzai.

A Londont, Párizst, és a már említett New Yorkot bemutató kalauzok kétszáz oldalasra bővültek, az ok pedig az, hogy új tartalmakat pakoltak a kiadásokba. Interjúkat olvashatunk helyi ízlésvezérekkel, írókkal, művészekkel, és megismerhetjük a Cereal által kurált és fontosnak vélt művészeti és építészeti gócpontokat is. Akad még egy hétvégi programajánlat (“egy ideális nap New Yorkban”), illetve étterem- és szállásajánlatok között is válogathatunk.

A fő plusz azonban egy fotóesszé, amellyel a szerzők a város lelkét akarják megmutatni. Nem indulunk el nélkülük, ha ezekbe a városokba utazunk.

A kalauzok nagyjából hétezer forintba kerülnek, és a Cereal honlapján megrendelhetők.

Ez is érdekelhet:

párizs | kalauz | város | london | new york

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram