Close
Így készül a télre az egyik legjobb nápolyi szabóság

Így készül a télre az egyik legjobb nápolyi szabóság

A Cesare Attolini a konzervatív, de szellemes sprezzatura iskoláját követi, és ugyan nyár van, a divat időszámításának megfelelően már bőven a télre készülnek.

Nemrégiben bemutatkoztak a 2018-as téli kollekciójuk darabjai, köztük az öltönyöktől kezdve a garbókon, kardigánokon, pulóvereken át a kiegészítőkig. Hamarosan alaposabban is megvizsgáljuk ezt a kollekciót, addig itt ez a videó ízelítőnek.

Ez is érdekelhet:

róma | cesare attolini | bespoke | video | fw2018

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram