Close
Egyedi díszdobozzal segíthetsz az erdei madarainknak odúhoz jutni

Egyedi díszdobozzal segíthetsz az erdei madarainknak odúhoz jutni

Jótékonykodik a Chez Dodo macaron-manufaktúra.

A környékbeli erdei séták során tett madármegfigyelések, a Magyar Madártani és Természetvédő Egyesület (MME) szuper Madárhatározó applikációjának gyakori használata, valamint az MME társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatójával, Bodnár Katával töltött inspiráló beszélgetések hatására született meg a Chez Dodo legújabb, Védett madaraink jótékonysági kollekciója.

A kollekció csodás dobozkáival most mindenki segíthet, hogy a magyar erdei fészekrakó madárkák mesterséges odúkhoz jussanak.

Erre azért van égető szükség, mert a klímaváltozás és az erdőirtások miatt egyre több madarunk szorul ki természetes élőhelyéről, az utóbbi években az erdei madaraink állományának száma nagyon lecsökkent.

A Chez Dodo különleges, magyar védett erdei madarakkal díszített dobozkollekciójának minden darabja négyszáz forinttal támogatja az odú kihelyezéseket. Egy doboz megvásárlásával már negyed odút adsz valamelyik kis erdei madarunknak.

A dobozok mellett megújult őszi macaronjaikkal, egyéb francia desszertekkel és isteni kávéval is várnak mindenkit. A kollekció elérhető a Chez Dodóban és online a Wolton keresztül.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Glódi Balázs)

dizájn | odú | macaron | egyedi | madarak

FOLYTASD EZZEL

Zseniális finomsággal merített inspirációt a Harry Potter-könyvekből ez a ház

Eladó Pablo Picasso egykori stúdiója

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom