Close
Egyedi díszdobozzal segíthetsz az erdei madarainknak odúhoz jutni

Egyedi díszdobozzal segíthetsz az erdei madarainknak odúhoz jutni

Jótékonykodik a Chez Dodo macaron-manufaktúra.

A környékbeli erdei séták során tett madármegfigyelések, a Magyar Madártani és Természetvédő Egyesület (MME) szuper Madárhatározó applikációjának gyakori használata, valamint az MME társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatójával, Bodnár Katával töltött inspiráló beszélgetések hatására született meg a Chez Dodo legújabb, Védett madaraink jótékonysági kollekciója.

A kollekció csodás dobozkáival most mindenki segíthet, hogy a magyar erdei fészekrakó madárkák mesterséges odúkhoz jussanak.

Erre azért van égető szükség, mert a klímaváltozás és az erdőirtások miatt egyre több madarunk szorul ki természetes élőhelyéről, az utóbbi években az erdei madaraink állományának száma nagyon lecsökkent.

A Chez Dodo különleges, magyar védett erdei madarakkal díszített dobozkollekciójának minden darabja négyszáz forinttal támogatja az odú kihelyezéseket. Egy doboz megvásárlásával már negyed odút adsz valamelyik kis erdei madarunknak.

A dobozok mellett megújult őszi macaronjaikkal, egyéb francia desszertekkel és isteni kávéval is várnak mindenkit. A kollekció elérhető a Chez Dodóban és online a Wolton keresztül.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Glódi Balázs)

FOLYTASD EZZEL
Rejtőzködésből csillagos ötöst kap ez a brazil faház
Ez a fekete szörny Magyarországon is bármikor felütheti a fejét
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom