Close
Karácsonyi filmekbe illő pop-up boltot nyitott a Gerbeaud a Vörösmarty téren

Karácsonyi filmekbe illő pop-up boltot nyitott a Gerbeaud a Vörösmarty téren

A 2022-es ünnepi szezon egyik fénypontja a Vörösmarty téri karácsonyi forgatag. A vásárt a 165 éves grandiózus Gerbeaud kávéház öleli körbe, ahol már nem csupán egy puszedli latte és konyakmeggy desszert mellett lehet megmelegedni.

Másodszorra nyit meg a Christmas Jingle pop-up bolt a Gerbeaud kávéház Dorottya utcai sarkában, ahol a békebeli hangulat és a funky dizájnelemek találkoznak,

természetesen az édes ünnep elmaradhatatlan bejglijével és süteményeivel kiegészülve.

Cuki macis karácsonyfadísztől kezdve a menő szarvasos jégvödörig bárkinek lehet ajándékot találni a boltban, mely a lakberendezési- és dekortárgyakon kívül különböző karácsonyi programokkal vár egészen december végéig. 

A kávéház a napközbeni menüt is karácsonyira cserélte, így például a klasszikus és elmaradhatatlan halászlé, illetve a méltán híres zserbó sütemény is kérhető.

Hétvégente élő zenére is lehet koccintani.

(Fotók: Gunduz Attila)

Christmas Jingle | sütemény | karácsony | halászlé | ajándék

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram