Close
Lehengerlő filmben méltatja Budapest éttermeit a CNN

Lehengerlő filmben méltatja Budapest éttermeit a CNN

Fantasztikus érzés, hogy végre nemcsak a skandináv gasztropontoktól hangos a nemzetközi sajtó, hiszen most épp Budapest került a reflektorfénybe. A CNN Lakoma Budapesten című közel félórás videója Jókuti András “Világevő” segítségével vezet be a topéttermek csillogó és rengeteg kreativitást igénylő világába. Megszólal Széll Tamás, Veres István, a  Michelin-csillagos Babel séfje, és bemutatkozik a Salt is.

Mindig öröm, amikor a világsajtó olyan magyar vonatkozású témákról ad hírt, amikre büszkék vagyunk. Az elmúlt évek gasztronómiai revolúciója is ilyen, nem lehet mellette szótlanul elmenni. Évről évre egyre több a Michelin-csillagos étterem, a fővárosban és vidéken is gyűlnek a folyamatos minőséget produkáló éttermek.

A CNN most kifejezetten a fine dining színtérről forgatott kisfilmet, megszólítva azokat a szakembereket és séfeket, akik rengeteget tettek hozzá a fejlődéshez és ahhoz, hogy a kulináriára fogékonyak végre fővárosunkat is jó szívvel látogassák akkor is, ha kiemelkedő éttermi élményre vágynak.

A videót online formában innen érhetjük el.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Babel Budapest, Stand)

babel budapest | világevő | széll tamás | fine dining | budapest

FOLYTASD EZZEL

Meglepő dolog derült ki a koffeinmentes kávéról

Három isteni étel, amihez csak egy percnyi energiát kell használnod

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram