Close
Lehengerlő filmben méltatja Budapest éttermeit a CNN

Lehengerlő filmben méltatja Budapest éttermeit a CNN

Fantasztikus érzés, hogy végre nemcsak a skandináv gasztropontoktól hangos a nemzetközi sajtó, hiszen most épp Budapest került a reflektorfénybe. A CNN Lakoma Budapesten című közel félórás videója Jókuti András “Világevő” segítségével vezet be a topéttermek csillogó és rengeteg kreativitást igénylő világába. Megszólal Széll Tamás, Veres István, a  Michelin-csillagos Babel séfje, és bemutatkozik a Salt is.

Mindig öröm, amikor a világsajtó olyan magyar vonatkozású témákról ad hírt, amikre büszkék vagyunk. Az elmúlt évek gasztronómiai revolúciója is ilyen, nem lehet mellette szótlanul elmenni. Évről évre egyre több a Michelin-csillagos étterem, a fővárosban és vidéken is gyűlnek a folyamatos minőséget produkáló éttermek.

A CNN most kifejezetten a fine dining színtérről forgatott kisfilmet, megszólítva azokat a szakembereket és séfeket, akik rengeteget tettek hozzá a fejlődéshez és ahhoz, hogy a kulináriára fogékonyak végre fővárosunkat is jó szívvel látogassák akkor is, ha kiemelkedő éttermi élményre vágynak.

A videót online formában innen érhetjük el.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Babel Budapest, Stand)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom