Close
Eladó Coppola legendás magánszigete

Eladó Coppola legendás magánszigete

A Francis Ford Coppola által bérelt Coral Caye-sziget csupán 2,5 hektáros, és mindössze huszonöt percre található a Belize déli részén fekvő Placencia városától.

Úgy tudni, az elmúlt hat évben A keresztapa legendás rendezője bérelte, most pedig tulajdonosa, Terry Tao úgy döntött, megválna a Belize déli részén található 2,5 hektáros miniszigettől, Coral Caye-től. A hollywoodi ikon családjával a mesés privát szigetre ruccant ki, amikor egy kis pihenésre vágytak, időről időre pedig számos ismert vendéget is fogadtak.

A szigeten található egy főépület és két nyaraló is, saját homokos stranddal és természetesen kikötővel is büszkélkedhet.

A Belize-korallzátony mögött fekvő varázslatos kis paradicsom tökéletes körülményeket biztosít a sznorkelezéshez és a búvárkodáshoz.

Az ingatlan 2,2 millió dollárért, vagyis nagyságrendileg 904 millió forintért keresi új tulajdonosát.

(Forrás és fotók: Uncrate)

magánsziget | coppola | keresztapa | privát sziget | belize

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram