Close
Még néhány napig élvezhető az októberi tavasz Sanghajban

Még néhány napig élvezhető az októberi tavasz Sanghajban

Új online szolgáltatást nyit Kínában a londoni székhelyű divatmárka, a Cos – ennek örömére egy október 28-áig látható installációval lepték meg a sanghajiakat.

A Studio Swine-nal együttműködve a Changning Bell Towernél található a New Spring, egy abszolút minimalista mestermű. Az időtállóságot és a modernitást prezentálja, megjeleníti a sokféleképp értelmezhető univerzumot, és elkapja Sanghaj karakterét.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: cosstores.com)

divat | installáció | sanghaj | video | kína

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram