Close
Még néhány napig élvezhető az októberi tavasz Sanghajban

Még néhány napig élvezhető az októberi tavasz Sanghajban

Új online szolgáltatást nyit Kínában a londoni székhelyű divatmárka, a Cos – ennek örömére egy október 28-áig látható installációval lepték meg a sanghajiakat.

A Studio Swine-nal együttműködve a Changning Bell Towernél található a New Spring, egy abszolút minimalista mestermű. Az időtállóságot és a modernitást prezentálja, megjeleníti a sokféleképp értelmezhető univerzumot, és elkapja Sanghaj karakterét.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: cosstores.com)

video | divat | COS | kína | installáció

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram