Close
Nem találtunk jobb helyet egy téli vakációhoz a föld legboldogabb országánál

Nem találtunk jobb helyet egy téli vakációhoz a föld legboldogabb országánál

Álomszerű partszakaszok, páratlan természeti adottságok, elképesztően finom kávék, működő vulkánokkal kísért látványos nemzeti parkok, érintetlen trópusi környezet, no meg vidámság, életöröm és felszabadultság mindenhol. Íme Costa Rica, a világ talán legderűsebb országa.

A közép-amerikai kontinenshídon elterülő ország valahogy kilóg a többi közül. Teljesen más életritmust diktálnak a helyiek, akik tényleg nem stresszelnek semmin. Itt minden lassú, nyugodt, békés és csendes; a legkomolyabb zajokat a kurjongató papagájok vagy a bőgőmajmok okozzák. Talán a legjobb hely a földön egy mindent kielégítő téli vakációhoz.

(Fotó: Getty Images)

drón | tenger | video | hangulat | Costa Rica

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom