Close
Nem találtunk jobb helyet egy téli vakációhoz a föld legboldogabb országánál

Nem találtunk jobb helyet egy téli vakációhoz a föld legboldogabb országánál

Álomszerű partszakaszok, páratlan természeti adottságok, elképesztően finom kávék, működő vulkánokkal kísért látványos nemzeti parkok, érintetlen trópusi környezet, no meg vidámság, életöröm és felszabadultság mindenhol. Íme Costa Rica, a világ talán legderűsebb országa.

A közép-amerikai kontinenshídon elterülő ország valahogy kilóg a többi közül. Teljesen más életritmust diktálnak a helyiek, akik tényleg nem stresszelnek semmin. Itt minden lassú, nyugodt, békés és csendes; a legkomolyabb zajokat a kurjongató papagájok vagy a bőgőmajmok okozzák. Talán a legjobb hely a földön egy mindent kielégítő téli vakációhoz.

(Fotó: Getty Images)

Costa Rica | drónvideó | video | tenger | hangulat

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram