Close
Megtaláltuk azt a gasztroélményt, aminél stílusosabb a világon nincs

Megtaláltuk azt a gasztroélményt, aminél stílusosabb a világon nincs

Három Michelin-csillagot is szerzett éttermének az a séf, aki most egészen különleges, ötnapos gasztronómiai élményre hív. A program ideje alatt nemcsak a séf művészetét ismerhetik meg az érdeklődők, de egy fantasztikus, látványos fantáziabirodalomba is belecsöppenhetnek.

Dominique Crenn neve hihetetlenül jól cseng gasztroberkekben. A kissé szeszélyes, de elképesztően tehetséges séf a francia konyhát emelte a lehető legmagasabb szintre a San Francisco-i Atelier Crenn étteremben, melynek három Michelin-csillagot is szerzett.

Most a Satopia Travellel együttműködve visszatér Franciaországba, hogy egyedülálló kulináris eseményen csillogtassa meg tudását.

Az ötnapos gasztronómiai élmény a Cognac régió varázslatos vidékére csábítja a vendégeket.

A résztvevők a Domaine des Étangs kastélyban szállhatnak meg, hogy aztán részt vegyenek az ott rendezendő Versailles-i álarcosbálon, egy titkos erdei vacsorán, vagy éppen egy pazar aranyvacsorán, ahol megkóstolhatják Crenn zseniális fogásait.

A gondosan összeállított étlapon szereplő fogások mindegyike

egy-egy eklektikus műalkotás, ami egyetlen pillanat alatt elkápráztatja az érzékeket.

A kastély közvetlen környezete pedig azonnal elvarázsol: a csodálatos kis erő és tavak közötti mesés területen tartott titkos esélyen a természet illatai, az évszakok ízei, a régió gazdag kulináris öröksége és a terület legjobb helyi termelőinek alapanyagai kerülnek harmóniába Crenn menüjében.

Aki pedig még jobban elmélyülne a séf művészetében, nemcsak az étkezések ideje alatt, de napközben is beszélgethet Crennel az általa vezetett művészeti túrákon, természetjáró sétákon a birtok óriási területén.

(Fotók: Satopia Travel)

séf | Michelin | gasztroturizmus | szakács | michelin-csillag

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb Martinijei

Mindannyiunk kedvenc magyar édességét már ne keressük a polcokon: eltűnt a boltokból a Pilóta keksz

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram