Close
Csak ezen a napon lehet megvásárolni a DOT for You exkluzív határidőnaplóját

Csak ezen a napon lehet megvásárolni a DOT for You exkluzív határidőnaplóját

Idén öt éve született meg a DOT for You márka gondolata egy hetedik kerületi bérház garzonlakásában. Egy évvel később tervezték meg az első Irka határidőnapló-kollekciót, azóta minden évben közösségi finanszírozás segítségével valósul meg az Irka projekt – ami mára már nem pusztán egy tárgy, hanem közösség és életérzés.

Ebből az alkalomból pezsgős koccintásra várnak mindenkit december 4-én a TOBE Galleryben, ahol a tervezők bemutatják a négy éve sikeres Irka határidőnapló 2020-as verziójának limitált, ragyogó, egyedi prégelésű exkluzív kiadását.

Az Irka határidőnapló előállítása lokális munkaerőre és erőforrásokra épül. A DOT for You noteszek FSC minősítéssel rendelkező papírból készülnek, mert a megálmodói hisznek abban, hogy tehetnek valamit egy fenntartható jövőért.

Az Exkulzív Irka 2020 határidőnapló százhat számozott példányban készült. A 2020-as Irka kollekció grafikáját felhasználva Baglyas Erika, a márka alapítója elmélyült figyelemmel prégelte ezeket az egyedi darabokat. Éppen ezért – ahogyan azt egy képzőművésztől elvárni lehet –, minden példány valamiben különbözik egymástól, nincs közöttük két egyforma mintázat, mert a borító aranyozása a kreatív kísérletezés, a technikai határok feszegetésének eredménye. Az Exkluzív Irka 2020 határidőnaplót szebb csomagolásban is kínálják, igazán különleges ajándéknak szánva. Minden példány kézzel számozott és szignózott. A határidőnaplót kizárólag ezen a napon lehet megvásárolni darabonként 12 500 forintért.

További részletek az eseményről itt találhatóak. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: DOT for You – Baglyas Erika)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom