Close
Csak ezen a napon lehet megvásárolni a DOT for You exkluzív határidőnaplóját

Csak ezen a napon lehet megvásárolni a DOT for You exkluzív határidőnaplóját

Idén öt éve született meg a DOT for You márka gondolata egy hetedik kerületi bérház garzonlakásában. Egy évvel később tervezték meg az első Irka határidőnapló-kollekciót, azóta minden évben közösségi finanszírozás segítségével valósul meg az Irka projekt – ami mára már nem pusztán egy tárgy, hanem közösség és életérzés.

Ebből az alkalomból pezsgős koccintásra várnak mindenkit december 4-én a TOBE Galleryben, ahol a tervezők bemutatják a négy éve sikeres Irka határidőnapló 2020-as verziójának limitált, ragyogó, egyedi prégelésű exkluzív kiadását.

Az Irka határidőnapló előállítása lokális munkaerőre és erőforrásokra épül. A DOT for You noteszek FSC minősítéssel rendelkező papírból készülnek, mert a megálmodói hisznek abban, hogy tehetnek valamit egy fenntartható jövőért.

Az Exkulzív Irka 2020 határidőnapló százhat számozott példányban készült. A 2020-as Irka kollekció grafikáját felhasználva Baglyas Erika, a márka alapítója elmélyült figyelemmel prégelte ezeket az egyedi darabokat. Éppen ezért – ahogyan azt egy képzőművésztől elvárni lehet –, minden példány valamiben különbözik egymástól, nincs közöttük két egyforma mintázat, mert a borító aranyozása a kreatív kísérletezés, a technikai határok feszegetésének eredménye. Az Exkluzív Irka 2020 határidőnaplót szebb csomagolásban is kínálják, igazán különleges ajándéknak szánva. Minden példány kézzel számozott és szignózott. A határidőnaplót kizárólag ezen a napon lehet megvásárolni darabonként 12 500 forintért.

További részletek az eseményről itt találhatóak. 

Ez is érdekelhet:

(Fotók: DOT for You – Baglyas Erika)

határidőnapló | pop-up | budapest | tobe gallery | bemutató

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram