Close
Csányi Vilmos a világról elmélkedik, és ezt meg is hallgathatjuk

Csányi Vilmos a világról elmélkedik, és ezt meg is hallgathatjuk

Az ország legnépszerűbb etológusának új könyve jelenik meg.

Széchenyi-díjas biológus, etológus-író, nála jobban kevesen bizonyítják, hogy nagy gondolatokat is lehet szórakoztatóan, közérthetően elmondani vagy leírni. Ő Csányi Vilmos, aki az állati és emberi viselkedéssel, a biológiai és a kulturális evolúció kérdéseivel foglalkozik sok évtizede.

Néhány napja jelent meg új, A globális elme – Elmélkedések a világról című új kötete, ennek kapcsán lesz egy beszélgetés a kiváló tudóssal, Babiczky Tibor író-szerkesztővel, Kálid Artúr színművésszel és Juhász Anna szerkesztővel a budapesti Városliget Café & Restaurantban.

2018. november 23. 19:00, regisztráció: [email protected]. További információ itt.

Ez is érdekelhet:

könyv | könyvbemutató | a globális elme | csányi vilmos

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram