Csányi Vilmos a világról elmélkedik, és ezt meg is hallgathatjuk

Az ország legnépszerűbb etológusának új könyve jelenik meg.

Széchenyi-díjas biológus, etológus-író, nála jobban kevesen bizonyítják, hogy nagy gondolatokat is lehet szórakoztatóan, közérthetően elmondani vagy leírni. Ő Csányi Vilmos, aki az állati és emberi viselkedéssel, a biológiai és a kulturális evolúció kérdéseivel foglalkozik sok évtizede.

Néhány napja jelent meg új, A globális elme – Elmélkedések a világról című új kötete, ennek kapcsán lesz egy beszélgetés a kiváló tudóssal, Babiczky Tibor író-szerkesztővel, Kálid Artúr színművésszel és Juhász Anna szerkesztővel a budapesti Városliget Café & Restaurantban.

2018. november 23. 19:00, regisztráció: [email protected]. További információ itt.

Ez is érdekelhet:

csányi vilmos | könyv | a globális elme | könyvbemutató

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom