Cséve nélküli sztreccsfólia – a gazdaságos választás

A szállítmányozás területén ma már elképzelhetetlen, hogy egy raklapos árutovábbításkor ne használnának szetreccsfóliát a rakatok védelmére. Hiszen nem mindegy, hogy valamit csak szállítanak és lesz, ami lesz vele, vagy pedig tényleg biztonságban oda is fog az a valami érni a címzetthez. Mert bizony a szállítandó termékek sérülékenyek, vigyázni kell tehát rájuk. A biztonságos csomagolás pedig a biztonságos szállítmányozás alapfeltétele. Ehhez pedig igazán fontos és megbízható, és nem utolsósorban gazdaságos partnerünk a sztreccsfólia, annak is a cséve nélküli változata.

Biztos határréteget von a szállítmányok köré

A csomagolástechnikai eszközök specialistája, a cadmas.hu cséve nélküli sztreccsfólia kínálata remek lehetőség számodra is, ha kiváló minőségű és gazdaságos megoldást keresel a rakatok védelmére.

A szállítások során a csomagtérben gyakran összekeverednek, leesnek és megsérülhetnek a termékek abban az esetben, ha nincsenek biztonságosan rögzítve. Ha viszont plusz sztreccsfóliával véded őket, akkor olyan határréteget vonsz köréjük, amivel sokkal nyugodtabb lehetsz majd a szállítás idején. Ráadásul a cséve nélküli sztreccsfólia gurigák sokkal gazdaságosabbak, mert nincs bennük a “duda”. Nem, nem azért gazdaságosabbak, mert nem zenélnek, hanem mert a 30-70 dkg súlyú középső cséve nélkül gyártják és forgalmazzák ezeket.

Miért jó a cséve nélküli sztreccsfólia?

Hogyha nincsen a tekercs közepén az a bizonyos duda, akkor annak termékdíját sem kell kifizetned. Jóval könnyebb lesz így majd a csomagoló munkatársaknak is a sztreccsfólia tekercsek emelgetése és mozgatása is. Sokkal több anyag van a tekercsen, amivel így több rakatot tudnak majd a kollégák bevonni és megvédeni a sérülésektől. És ami plusz nem elhanyagolható szempont, hogy nincs olyan extra tartozék, amit le kell venni a tekercsről, majd azt tárolni kell és dokumentálni is, ezt követően pedig vissza kell vetetni a szállítóval.

Továbbá az sem mellékes, hogy a cséve nélküli sztreccsfólia gurigák igazán remek minőségű termékek, hiszen csak kiváló alapanyagokból lehet ilyen típust gyártani. Ezek a fóliák nagyon könnyedén feszíthetők, nyújthatók és tekerhetők, sokat bírnak.

Sokkal könnyebb lesz vele a kalkuláció

Ha azt szeretnéd, hogy a beszerzési folyamatban ne legyen semmiféle trükközés a papírduda súlyával és annak termékdíjával sem és a lehető legkiválóbb legyen a sztreccsfólia anyaga, akkor a cséve nélküli változatot tényleg neked találták ki. Sokkal könnyebben össze tudod hasonlítani az ajánlatkérési fázis során az egyes forgalmazók által kínált árakat és jellemzőket, mert nem kell a papírduda adataival bíbelődni, csak a fóliára és annak jellemzőire kell koncentrálnod az ár mellett.

A szakszerű csomagolóanyagok közé ma már a sztreccsfólia is beleszámít, ezek között pedig a cséve nélküli típusok a kiváló minőség és gazdaságos megoldás szinonimái.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom