Close
Ebben a csodás nyaralóban az egész életünket leélnénk

Ebben a csodás nyaralóban az egész életünket leélnénk

A Hawaii Big Island vulkanikus lejtőjén épült nyaraló merőben más, mint amit a szigetvilágtól remélhetünk. Ugyanakkor egyedülálló kialakításának köszönhetően egyszerre képes megragadni az óceánra és a hegyre nyíló pazar panorámát.

A 447 négyzetméteres ingatlan egy hatalmas, 2,9 hektáros területen fekszik. Tetőszerkezetének kialakítása során a kókuszpálmák textúráját kívánták megidézni.

A kerten átvezető járda hihetetlen módon képes arra, hogy összekösse a hegyet az óceánnal. Az udvarban szabadtéri medencét is kialakítottak, ami még inkább fokozni tudja az a különleges hangulatot, amit a nyaraló áraszt magából.

Az épület földszintjén a legnagyobb helyiségek találhatók: a nappali, konyha és a fő hálószoba, de további hálókat is berendeztek a vendégek számára.

A belső tereket a betonpadló és az acéloszlopok dominálják. A homlokzat rácsos kialakításai a természetes szellőzést biztosítják, miközben éjszaka elősegítik a csillagos égbolt és a hold sejtelmes fényének bekúszását is.

New How építészeti stúdió nyaralója pedig egy csapásra a csehországi Nové Hamry ékköve lett. Az érchegységi erdőben elhelyezkedő ház fekete alumíniumburkolatának és laminált fapaneljeinek köszönhetően tökéletesen illeszkedik nem mindennapi környezetébe.

(Fotók: Matthew Millman)

FOLYTASD EZZEL
Dzsungel és betondzsungel ilyen jól még nem állt egymásnak
A föld és ég közötti lebegést érezheted ebben az extravagáns medencében
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom