Close
Hangszórókon festette meg iszonytató világát David Lynch

Hangszórókon festette meg iszonytató világát David Lynch

David Lynch az az ember, akit nem szeretnénk rémálmunk rendezőjeként viszontlátni. A rémisztő filmjeire jellemző elborult világ nem egykönnyen befogadható és nem is mindenkinek sikerül. A hátborzongató alkotásaival a popkultúra részévé váló rendező extrém stílusjegyei most új piacra törnek: a Bang & Olufsen legújabb termékein láthatók.

Szerencsére a dán cég limitált példányszámú hangszóróin kevésbé félelmetes módon jelennek meg a Lynch-pillanatok, de tény: inkább a Twin Peaks napfényes horroruniverzumának fanatikusai lesznek oda a négyféle eszközt tartalmazó kollekcióért, mintsem az egyszeri speakerhívek.

A hangszórókat ugyanis a mester által saját kezűleg festett motívumok díszítik, melyeket nehezen emészthető filmes világának korábbi életképei inspiráltak.

Nem ez az első együttműködés a rendező és a márka között, 2017-ben Lynchnek volt némi köze a Bang & Olufsen Beoplay A9 speakeréhez is. A rendező, forgatókönyvíró, művész, színész és zenész egyébként önjelölt védőszentként többször hangsúlyozta már, hogy nagyszerű hangzása és szépséges formái miatt nagyon kedveli a B & O termékeit.

A limitált kiadású lynches hangszórók árai kétszáztól százezer dollárig terjednek, akad köztük egyszerű bluetooth-os, illetve falra akasztható művészi verzió is.

Rendkívül gyorsnak kell lennie annak, aki szeretne otthonába egy kis eredeti David Lynchet, mert csupán néhány darab, a rendező által szignózott példány kerül kereskedelmi forgalomba november 11-ig.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: wallpaper.com, bang-olufsen.com)

speaker | hatás | hangszóró | david lynch | artwork

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram