Close
Már csak pár hét és az egyik légitársaság bevezeti azt, amit minden utas nagyon vár már

Már csak pár hét és az egyik légitársaság bevezeti azt, amit minden utas nagyon vár már

Élménydúsabb repülőutakat kínál februártól a Delta

Jön a Delta Sync, ami az amerikai légitársaság szerint  “teljesen új fedélzeti szórakoztató rendszer lesz és úgy tervezték, hogy többet kínáljon abból, amit az utasok az otthoni okostévéjükkel elérhetnek”. A Delta Sync legjelentősebb elemének az ingyenes wifi tűnik, amt  a Delta legtöbb belföldi járatán február 1-jétől vezetnek be.

“Régóta az az elképzelésünk, hogy olyan élményt nyújtsunk az utasainknak sokezer méter magasságban, amely közel áll ahhoz, ami a földön is elérhető” – mondja Ed Bastian, a Delta vezérigazgatója.

A légitársaság a Viasattal és a T-Mobile-lal együttműködve kínálja a szolgáltatást. Az ingyenwifi 2023 végére több mint hétszáz repülőgépen lesz elérhető, a nemzetközi és regionális járatok esetében pedig 2024 vége a dátum. A csatlakozáshoz az utasoknak be kell lépniük a légitársaság  Delta SkyMiles nevű hűségprogramjába.

Úgy tűnik, megéri, mert az utasok az ingyenes wifi mellett nyártól a Delta Sync platform “béta” változataihoz is hozzáférhetnek, amely számos szórakozási lehetőséget ígér; streamelhetnek sorozatokat, olvashatnak étterem- és útikalauzokat, illetve játszhatnak a New York Times játékaival is. Emellett az első osztályon étel- és italrendelési opcióval és valós idejű repülési adatokkal is tervezhetnek.

A Delta egyébként 2017 óta kínál ingyenes fedélzeti üzenetküldési lehetőségeket, az utasok iMessage, WhatsApp és Facebook Messenger segítségével kommunikálhatnak a fedélzeten.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images, Unsplash)

ingyen | fedélzet | Delta | repülés | wifi

FOLYTASD EZZEL

Középkori mesevilágba repít a kőkunyhók falva Olaszországban

Kiderült, melyek az Egyesült Királyság kedvenc és legtöbbet kritizált látványosságai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram