Close
Minden meserajongó álma kel életre a Disney lakásdekor kollekciójával

Minden meserajongó álma kel életre a Disney lakásdekor kollekciójával

A Disney elindította lakásdekorációs márkáját, a Disney Home-ot, amely bútorokat, kiegészítőket és limitált darabszámú dekorációs eszközöket kínál a rajzfilmek rajongóinak.

A Disney Home egy ernyő alá hozza a vállalat és együttműködő partnerei által már eddig is kínált gyermekágyneműket és háztartási cikkeket, hogy ezeket hihetetlen dizájner darabokkal egészítsék ki.

A cél az volt, hogy olyan lakberendezési márkát alakítsanak ki, amely a Disney ikonikus történetmesélését hozza a mindennapi életterekbe.

A kasszasikerek közül többek közt a Star Wars, a Marvel és a különböző Pixar-filmek szerepelnek a Disney Home kínálatában, de természetesen nem hagyták ki Minnie-t és Mickey egeret sem.

Ez utóbbi egy igazán figyelemre méltó módon született újjá. A Disney Home kollekció csúcskategóriás darabjai között szerepel Mickey egér életnagyságú szobra, amelyet Kelly Hoppen belsőépítész készített.

A szőnyegek modern és kifinomult módon jelenítik meg a Disney néhány kedvelt karakterét és történetét. A Mickey Doodles szőnyegen például Miki egér látható minimalista vonalvezetéssel, míg a The Rebellion szőnyegen fekete háttéren jelenik meg a Millenium Falcon és a Rebel Alliance Starfighters a Star Warsból.

(Forrás: Dezeen, fotók: Disney)

disney home | star wars | pixar | kiegészítő | lakásdekoráció

FOLYTASD EZZEL

Zseniális finomsággal merített inspirációt a Harry Potter-könyvekből ez a ház

Eladó Pablo Picasso egykori stúdiója

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom