Close
Dizájnos hátizsák, amely ráadásul még környezetbarát is!

Dizájnos hátizsák, amely ráadásul még környezetbarát is!

A hátizsák már megjelenése óta az egyik legnépszerűbb táskatípus és kiegészítő minden korosztály körében. Legyen az illető gyerek vagy felnőtt, nő vagy férfi, mindenki élvezettel használja ezt a praktikus holmit, amelynek legfőbb előnye, hogy a kezeink szabadon mozoghatnak, miközben a hátunkon eloszlik a súly. A hátizsákok jobban tehermentesítik az egész testünket, mint bármelyik másik táskatípus. Biztosan mindenkinek van egy hátfájós sztorija a válltáskákról, illetve a régebben használt aktatáskákról és diplomatatáskákról, amelyek használata sokszor vezetett gerincferdüléshez.

 

Újfajta trend, amely gyorsan divatossá vált

 

Mivel a hátizsák egy önmagában is igen népszerű termék, ezért, ha bármilyen újítás kerül bele a köztudatba vele kapcsolatban, akkor az gyorsan elterjed. Ez a cél a környezettudatos táskák megjelenésével is, ugyanis ezek a fenntartható fejlődés irányelveit szem előtt tartó gyárakban, általában újrahasznosított anyagokból készülnek.

 

Fontos egyrészt a masszív, strapabíró formatervezés, és mellette a gyors lebomlás. Így elérhetővé válik az a szemlélet, hogy egy kiegészítőt ne csupán egy-két évig hordjunk, másrészt pedig, hogy minél jobban csökkentsük ökológiai lábnyomunkat. Fontos lenne az élet minél több területén ehhez hasonló termékekkel körbevenni magunkat.

 

Hátizsák és válltáska egyben

 

Ezeknek az újfajta hátizsákoknak az a legfőbb különlegessége, hogy válltáskaként és hátizsákként is hordhatóak. Teljesen ránk van bízva, hogy mikor melyik változatot használjuk, ahogy nekünk kényelmesebb, vagy ahogy a körülmények megkívánják. Divatos és praktikus kialakítása miatt egyaránt használható bevásárláshoz, utazásokhoz, kiránduláshoz, de sportoláshoz is magunkkal vihetjük.

 

Az ecomoda.hu hátizsákjai egy könnyed mozdulattal, a vállpántok meghúzásával átalakíthatók hátitáskává. Ha egyáltalán nincs szükség rájuk, akkor saját zsebükbe összehajtogathatók. Rendkívül kis súllyal rendelkeznek, ugyanakkor 15 kg terhelést is elbírnak, és számtalan változatban elérhetők.

Ne vásároljunk feleslegesen!

 

Sajnos hazánkban, de máshol a világon is a ruhaneműk, cipők, kiegészítők szelektív gyűjtése és újrahasznosítása nem megoldott, ezért vagy a szeméttelepeken végzik, szintén nagy lebomlási idővel, vagy elégetik őket maguk a gyártók. Már a ruháknak a készítése is nagyfokú környezetterheléssel és -szennyezéssel, valamint szén-dioxid-kibocsátással jár, hát még ha ehhez hozzáadódik az elégetéssel járó légszennyezés.

 

Mindannyian érzékeljük a globális felmelegedés következményeit, ami a légkörbe kerülő szén-dioxid és egyéb anyagok hatása, egyre hektikusabbak az időjárási ciklusok, és halljuk, hogy az eltűnő jég az északi és déli sarkon milyen mértékű következményekkel jár az állatvilág számára. Hosszú távon előbb-utóbb mindez az emberiséget is eléri, ha nem lép közbe drasztikusan, ehhez viszont minden józan intézkedést kicsiben, a családok, az átlagemberek szintjén kell elkezdeni. Erre a legjobb példa az ecomoda.hu és az ő újrahasznosított, kompakt és időtálló termékeinek a vásárlása.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram