Close
A britek már az Airbnb-n látják a miniszterelnöki házat

A britek már az Airbnb-n látják a miniszterelnöki házat

Lizz Truss brit miniszterelnök lemondása utána az angolok elővették a humorukat. 

Akár kétségbe is eshetnének, de a britek inkább humorizálnak a kialakult kormányválságon. Az eseményekre reagálva azon nyomban megszületett a mém, mely szerint a mindenkori miniszterelnök híres lakcíme is

felkerülhetne az Airbnb kiadó apartmanjai közé, tekintve, hogy a lakók ott tartózkodásának ideje egyre rövidebbnek tűnik.

A közösségi médiában futótűzként terjedő képen a Downing Street 10-es szám alatti ház mellett egy Airbnb-logó látható, és a kontextust tekintve vitriolos felirat: Tökéletes rövid tartózkodásra.

Larry, a macska mindenesetre marad

Ha a miniszterelnöki lakosztályba nem is költözhetünk be, megtehetjük ezt egy onnan nem messze található, és nem kevésbé jeles épületben.

(Forrás: TimeOut, képek: Getty Images)

 

lemondás | lakás | mém | Liz Truss | miniszterelnök

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram