Close
Pazar felvételeket készített egy drón Svájc egyik legmagasabb hegycsúcsáról

Pazar felvételeket készített egy drón Svájc egyik legmagasabb hegycsúcsáról

A drónt a svájci Lepontini-Alpok közel 3,2 kilométeres csúcsára, a Hübschhornra küldték fel, és valami szédületes felvételeket készített. Könnyen el tudnánk képzelni egy film nyitójeleneteként.

A Hübschhorn egyébként háromszor akkora, mint a Kékestető, és a legtöbb európai országban a legmagasabb hegycsúcs lehetne – pechére Svájcban van, így nem számít nagy durranásnak a maga 3192 méterével. Ez nem csoda, hiszen közel ötven svájci csúcs van, amely a négy kilométert is meghaladja. Ennek ellenére megigéző látvány innen szemlélni a világot, és bizony irigyeljük a svájciakat rendesen, hogy szinte sorakoznak náluk a szebbnél szebb hegyek:

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ha lenne egy drónunk, ilyesmi videót készítenénk mi is
Így kell kihasználni a napsütést, a szelet és a jó időt a Velencei-tavon
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom