Close
A Hübschhorn tetején még az idő is lassabban telik

A Hübschhorn tetején még az idő is lassabban telik

A drónt a svájci Lepontini-Alpok közel 3,2 kilométeres csúcsára, a Hübschhornra küldték fel, és valami szédületes felvételeket készített. Könnyen el tudnánk képzelni egy film nyitójeleneteként.

A Hübschhorn egyébként háromszor akkora, mint a Kékestető, és a legtöbb európai országban a legmagasabb hegycsúcs lehetne – pechére Svájcban van, így nem számít nagy durranásnak a maga 3192 méterével. Ez nem csoda, hiszen közel ötven svájci csúcs van, amely a négy kilométert is meghaladja. Ennek ellenére megigéző látvány innen szemlélni a világot, és bizony irigyeljük a svájciakat rendesen, hogy szinte sorakoznak náluk a szebbnél szebb hegyek:

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom