Close
Ébred, pezseg a Római-part: egy hangulatos food udvarral erősítenek

Ébred, pezseg a Római-part: egy hangulatos food udvarral erősítenek

Azt tudjuk, hogy Serényi Zsoltiék és a BpBARbq már hangol a Rómain, mi több, hamarosan meg is nyitnak, de további szuper hírek érkeztek a főváros kedves folyóparti pihenőhelyéről. Egy food udvar nyílt a III. kerület legszerethetőbb részén fagyizóval, sörözővel, vegán opciókkal, mexikói falatokkal. Ciao, Miamor!

Nehéz lehet olyan budapestit találni, aki ne imádná a Római-partot. Van benne egy kis balatoni szabadságérzet, némi retró életérzés, és ugye maga a természet közelsége is hívogató. A legjobb egy egész napot kinn tölteni, mondjuk biciklivel, a családdal, kutyusokkal. Sokszor éreztük mégis, hogy bár az elmúlt években egyre több tényleg minőségi vendéglátással foglalkozó hely nyílt és alapult, mégis sok büfében átverős árak és silány ételek fogadtak. Tisztelet a kivételnek, persze.

A Fellini, az egyik legszerethetőbb hely a Rómain

Úgy fest, hogy a fővárosi közönség megérett a minőségre, és a szórakozásra, étkezésre szánt összeget tényleg úgy költenék el szívesen, ha valódi szolgáltatást kapnak.

Kedvességet, harmonikus környezetet, klassz ételeket. Ezen a gondolaton indulhatott el a Miamor, ami elég meglepő, de egy úgynevezett food court, csak éppen a belváros közepe helyett a zöldben, a vízparton.

Fagylalttal, mexikói ételekkel, vegán opciókkal, hideg sörökkel, laza fröccsökkel.

Extraként pedig bérelhető strandröplabda-pályákkal. Az pedig, hogy egy ilyen hercig nevet kapott, hogy Miamor, ami visszafele olvasva Rómaim… külön dícséretet érdemel!

Miamor Rómaim, Budapest III., Nánási út 91. (bejárat a partról)

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Miamor-Facebook, Wikicommons)

fröccs | miamor | food court | sörkert | fagyi

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram