Close
Ébred, pezseg a Római-part: egy hangulatos food udvarral erősítenek

Ébred, pezseg a Római-part: egy hangulatos food udvarral erősítenek

Azt tudjuk, hogy Serényi Zsoltiék és a BpBARbq már hangol a Rómain, mi több, hamarosan meg is nyitnak, de további szuper hírek érkeztek a főváros kedves folyóparti pihenőhelyéről. Egy food udvar nyílt a III. kerület legszerethetőbb részén fagyizóval, sörözővel, vegán opciókkal, mexikói falatokkal. Ciao, Miamor!

Nehéz lehet olyan budapestit találni, aki ne imádná a Római-partot. Van benne egy kis balatoni szabadságérzet, némi retró életérzés, és ugye maga a természet közelsége is hívogató. A legjobb egy egész napot kinn tölteni, mondjuk biciklivel, a családdal, kutyusokkal. Sokszor éreztük mégis, hogy bár az elmúlt években egyre több tényleg minőségi vendéglátással foglalkozó hely nyílt és alapult, mégis sok büfében átverős árak és silány ételek fogadtak. Tisztelet a kivételnek, persze.

A Fellini, az egyik legszerethetőbb hely a Rómain

Úgy fest, hogy a fővárosi közönség megérett a minőségre, és a szórakozásra, étkezésre szánt összeget tényleg úgy költenék el szívesen, ha valódi szolgáltatást kapnak.

Kedvességet, harmonikus környezetet, klassz ételeket. Ezen a gondolaton indulhatott el a Miamor, ami elég meglepő, de egy úgynevezett food court, csak éppen a belváros közepe helyett a zöldben, a vízparton.

Fagylalttal, mexikói ételekkel, vegán opciókkal, hideg sörökkel, laza fröccsökkel.

Extraként pedig bérelhető strandröplabda-pályákkal. Az pedig, hogy egy ilyen hercig nevet kapott, hogy Miamor, ami visszafele olvasva Rómaim… külön dícséretet érdemel!

Miamor Rómaim, Budapest III., Nánási út 91. (bejárat a partról)

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Miamor-Facebook, Wikicommons)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom