Egészséges és tiszta levegőt otthonunkba!

A tiszta levegő elengedhetetlen eleme életünknek, jó közérzetünknek. Köszönhetően a korszerű szellőzőrendszereknek, a kiváló levegőminőséget már otthonunkban sem kell nélkülöznünk.

A szellőztetés fontossága

Habár manapság az új építésű épületek szigetelése költséghatékonyság szempontjából jó, hiszen nincs hőenergia-veszteség, ám a természetes levegőcsere oldaláról hiányosságok vannak, mivel a friss levegő nem tud bekerülni az épületbe.

Ezen a problémán segít a világhírű vállalatcsoport a szellőztető berendezéseivel.

A STIEBEL ELTRON teljes hatékonyságú és kompakt szellőzőrendszerei kiváló levegőminőséget adnak az épületekben.

Az egészség megőrzéséért, a jó közérzetért tökéletes választás a szellőzőrendszer, mely számos előnnyel rendelkezik.

Sok oxigénhiányos tünet – mint a levertség, a fejfájás – megszűnik, javul az alvás minősége. A beépített szűrőknek köszönhetően csökken a por, a pollen és más allergén mennyisége, így kevesebbet kell porszívózni, takarítani, és az allergiások is fellélegezhetnek. Az állandó légmozgás megszünteti a penészedést, lehetőséget ad a páratartalom szabályozására, és a sort folytathatnánk.

Hatékony energiahasználat – jelentős költségcsökkenés

Ezen szellőztető rendszereknek másik jó tulajdonságuk, hogy energiahatékonyak; alacsonyabb fűtési költségeket, illetve akár 94%-os hővisszanyerést biztosítanak.

Amikor szellőztetünk, az épület hőt veszít. Ez csökkenthető a cég berendezéseivel, melyek ventilátorok segítségével egyrészt folyamatosan friss, oxigéndús levegőt juttatnak a helyiségbe, ezzel párhuzamosan pedig elszívják onnan az elhasznált levegőt. A két légmennyiség egy hőcserélőn átadja egymásnak a hőt, így a helyiségbe érkező levegő felmelegszik. Ez a technológia egy új építésű ház esetében akár 40%-os fűtési költségcsökkentést eredményezhet.

A cég kínálatában található modern, központi szellőztető berendezés beépített hőszivattyúval komplex módon megoldja a családi házak, lakások fűtését, hűtését, melegvíz-ellátását és központi hővisszanyerős szellőztetését.

A kompakt készülék magában foglal egy levegő-víz hőszivattyút, egy kereszt-ellenáramú hőcserélővel rendelkező szellőztető berendezést, egy 235 literes HMV tárolót és egy vész-/pótfűtést biztosító elektromos fűtőbetétet.

Az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető berendezés beépíthető mind az új házak kialakításakor, de felújításokhoz is használható. Ez a decentralizált szellőztető berendezés halk működéssel oldja meg a szellőztetést. A kiváló minőségű levegőt pedig a könnyen cserélhető finompor- és pollenszűrők biztosítják.

Fontos megemlíteni, hogy az energiahatékonyság növelése miatt már az EU több országában is kötelező az ilyen berendezések beépítése új építésű ingatlanoknál, tehát érdemes nálunk is fontolóra venni.

A készülékekkel kapcsolatos további technikai információkért látogasson el a cég honlapjára vagy YouTube csatornájára, ahol számos videót talál ezen berendezések telepítéséről.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom