Close
Egészséges és tiszta levegőt otthonunkba!

Egészséges és tiszta levegőt otthonunkba!

A tiszta levegő elengedhetetlen eleme életünknek, jó közérzetünknek. Köszönhetően a korszerű szellőzőrendszereknek, a kiváló levegőminőséget már otthonunkban sem kell nélkülöznünk.

A szellőztetés fontossága

Habár manapság az új építésű épületek szigetelése költséghatékonyság szempontjából jó, hiszen nincs hőenergia-veszteség, ám a természetes levegőcsere oldaláról hiányosságok vannak, mivel a friss levegő nem tud bekerülni az épületbe.

Ezen a problémán segít a világhírű vállalatcsoport a szellőztető berendezéseivel.

A STIEBEL ELTRON teljes hatékonyságú és kompakt szellőzőrendszerei kiváló levegőminőséget adnak az épületekben.

Az egészség megőrzéséért, a jó közérzetért tökéletes választás a szellőzőrendszer, mely számos előnnyel rendelkezik.

Sok oxigénhiányos tünet – mint a levertség, a fejfájás – megszűnik, javul az alvás minősége. A beépített szűrőknek köszönhetően csökken a por, a pollen és más allergén mennyisége, így kevesebbet kell porszívózni, takarítani, és az allergiások is fellélegezhetnek. Az állandó légmozgás megszünteti a penészedést, lehetőséget ad a páratartalom szabályozására, és a sort folytathatnánk.

Hatékony energiahasználat – jelentős költségcsökkenés

Ezen szellőztető rendszereknek másik jó tulajdonságuk, hogy energiahatékonyak; alacsonyabb fűtési költségeket, illetve akár 94%-os hővisszanyerést biztosítanak.

Amikor szellőztetünk, az épület hőt veszít. Ez csökkenthető a cég berendezéseivel, melyek ventilátorok segítségével egyrészt folyamatosan friss, oxigéndús levegőt juttatnak a helyiségbe, ezzel párhuzamosan pedig elszívják onnan az elhasznált levegőt. A két légmennyiség egy hőcserélőn átadja egymásnak a hőt, így a helyiségbe érkező levegő felmelegszik. Ez a technológia egy új építésű ház esetében akár 40%-os fűtési költségcsökkentést eredményezhet.

A cég kínálatában található modern, központi szellőztető berendezés beépített hőszivattyúval komplex módon megoldja a családi házak, lakások fűtését, hűtését, melegvíz-ellátását és központi hővisszanyerős szellőztetését.

A kompakt készülék magában foglal egy levegő-víz hőszivattyút, egy kereszt-ellenáramú hőcserélővel rendelkező szellőztető berendezést, egy 235 literes HMV tárolót és egy vész-/pótfűtést biztosító elektromos fűtőbetétet.

Az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető berendezés beépíthető mind az új házak kialakításakor, de felújításokhoz is használható. Ez a decentralizált szellőztető berendezés halk működéssel oldja meg a szellőztetést. A kiváló minőségű levegőt pedig a könnyen cserélhető finompor- és pollenszűrők biztosítják.

Fontos megemlíteni, hogy az energiahatékonyság növelése miatt már az EU több országában is kötelező az ilyen berendezések beépítése új építésű ingatlanoknál, tehát érdemes nálunk is fontolóra venni.

A készülékekkel kapcsolatos további technikai információkért látogasson el a cég honlapjára vagy YouTube csatornájára, ahol számos videót talál ezen berendezések telepítéséről.

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL
Milyen a tökéletes karikagyűrűpár?
Segítség a gyepfoltozáshoz, kopasz foltok újravetéséhez
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom