Close
Egy amerikai ingatlanos lemond a bérleti díjról az éttermek és a munkahelyek javára

Egy amerikai ingatlanos lemond a bérleti díjról az éttermek és a munkahelyek javára

Arkansasban, Jonesboro városában sem más a helyzet, mint például Budapesten. A vendéglátóhelyek sorra zártak be, esetleg átálltak a házhoz szállításra. A Young Investment Company ingatlanoscég feje, Clay Young is nehéz döntést hozott: ahelyett, hogy a kialakult helyzetben ugyanúgy beszedné a bérlő éttermektől a bérleti díjat, inkább arra kéri őket, ezt most felejtsék el, inkább várjanak türelmesen a járvány végére, és fizessék ki a dolgozóikat. 

A cégvezető szerint együtt lehet csak átvészelni ezt az egészet, és ehhez bizony szükség lesz majd a város kedvenc vendéglátóhelyeire is.

A kényszerbezárással csakúgy, mint itthon, rengeteg munkahely és jövedelem vész el, ezáltal családok megélhetése kerülhet veszélybe. Young hasonló rendhagyó intézkedésekre sarkallná a világ többi ingatlanosát is: amennyiben a büdzséjük megengedi azt, próbáljanak segíteni bérlőiknek.

Karl Lowe, a város egyik kedvenc éttermének konyhafőnöke így nyilatkozott a példátlan jócselekedettel kapcsolatosan:

“Huszonhét éve vagyok a vendéglátásban, de ilyen nagylelkű felajánlással még nem találkoztam. Mi családként kezeljük a csapatot, nem csupán dolgozóként, ezért különösen hálásak vagyunk.”

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Unsplash, a képek illusztrációk)

ingatlan | amerika | arkansas | koronavírus | koronajárvány

FOLYTASD EZZEL

A Lamborghini olyan mézet készít, amelyet nehezebb beszerezni, mint egy luxusautót

Ezzel az egyszerű zöldséggel sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséért

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram