Close
Egy szabad világ utolsó pillanatait vette filmre három síelő

Egy szabad világ utolsó pillanatait vette filmre három síelő

Ebben a hőségben már a hó látványa is jólesik.

Az osztrák El Flamingo Films mozijában az Innsbruck környéki hegyekbe utazunk, ahol nomád körülmények között, a fehér hegycsúcsok ölelésében három sífanatikus fiatal keresi a tökéletes síélményt. A film különlegessége, hogy 2020 márciusában, vagyis a koronavírus-járvány európai berobbanása közben készült, az alkotók nyilván nem sejtették, hogy a Covid–19 előtti világ utolsó másodperceit élvezhetik.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom