Close
Félredobja a hagyományt az IWC, hogy megtervezhessük a saját modellünket

Félredobja a hagyományt az IWC, hogy megtervezhessük a saját modellünket

A tizennyolc éve a Richemont International SA divíziójához tartozó IWC bejelentette, hogy szintet lép ügyfélkiszolgálás terén: egyes modelljeiből immáron saját verziót kreálhatnak a vásárlók és közvetlenül meg is rendelhetik a megálmodott csuklóra valót. 

Filozófiája szerint a trendkialakításban vezető szerepet betöltő IWC viszonylag kevést órát rak össze, ellenben azokat a legmagasabb színvonalon, egy szűk rétegnek kínálja.

A modellek megfelelő karbantartás mellett évtizedekig is képesek hibátlanul működni, nem véletlenül számítanak a gyűjtők körében keresett terméknek.

Aki szeretne egy saját ízléseinek megfelelő IWC-t, annak nincs más dolga, mint regisztráció után bejelentkezni a honlapon, majd választani egyet az Ingenieur Chronograph sablonmodelljei (IWC Caliber 69375) közül.

Eldönthetjük, milyen színű legyen a szíj, hogy nézzen ki a számlap, a hátlap, hogyan fessen a gravírozás és így tovább.

Az óra aktuális kinézetét valós időben csekkolhatjuk, tehát addig játszhatunk a variációkkal, amíg meg nem találjuk a számunkra tökéletes összetételt.

A dolognak akad egy kis szépséghibája, mert ugyan tizenkét héten belül kézhez kapjuk személyre szabott órát, ám egyelőre csak az Egyesült Államok területén belül szállítják ki őket. Esetleg aki a valahol az USA-ban kóborol, átveheti álmai óráját az IWC ottani üzleteiben.

A divattal – gondoljunk csak a egyedi készítésű öltönyökre vagy cipőkre – ellentétben a hagyományos svájci óraiparra korábban nem volt jellemző a perszonalizáció, ám a közelmúltban a TAG Heuer és a Zenith is szembe ment a tradíciókkal és elkezdett egyedi órákat ajánlani. Hogy ezzel a módszerrel képes-e szélesíteni a vevőkörét az IWC, azt majd az idő dönti el.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Hodinkee)

 

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom