Close
Félredobja a hagyományt az IWC, hogy megtervezhessük a saját modellünket

Félredobja a hagyományt az IWC, hogy megtervezhessük a saját modellünket

A tizennyolc éve a Richemont International SA divíziójához tartozó IWC bejelentette, hogy szintet lép ügyfélkiszolgálás terén: egyes modelljeiből immáron saját verziót kreálhatnak a vásárlók és közvetlenül meg is rendelhetik a megálmodott csuklóra valót. 

Filozófiája szerint a trendkialakításban vezető szerepet betöltő IWC viszonylag kevést órát rak össze, ellenben azokat a legmagasabb színvonalon, egy szűk rétegnek kínálja.

A modellek megfelelő karbantartás mellett évtizedekig is képesek hibátlanul működni, nem véletlenül számítanak a gyűjtők körében keresett terméknek.

Aki szeretne egy saját ízléseinek megfelelő IWC-t, annak nincs más dolga, mint regisztráció után bejelentkezni a honlapon, majd választani egyet az Ingenieur Chronograph sablonmodelljei (IWC Caliber 69375) közül.

Eldönthetjük, milyen színű legyen a szíj, hogy nézzen ki a számlap, a hátlap, hogyan fessen a gravírozás és így tovább.

Az óra aktuális kinézetét valós időben csekkolhatjuk, tehát addig játszhatunk a variációkkal, amíg meg nem találjuk a számunkra tökéletes összetételt.

A dolognak akad egy kis szépséghibája, mert ugyan tizenkét héten belül kézhez kapjuk személyre szabott órát, ám egyelőre csak az Egyesült Államok területén belül szállítják ki őket. Esetleg aki a valahol az USA-ban kóborol, átveheti álmai óráját az IWC ottani üzleteiben.

A divattal – gondoljunk csak a egyedi készítésű öltönyökre vagy cipőkre – ellentétben a hagyományos svájci óraiparra korábban nem volt jellemző a perszonalizáció, ám a közelmúltban a TAG Heuer és a Zenith is szembe ment a tradíciókkal és elkezdett egyedi órákat ajánlani. Hogy ezzel a módszerrel képes-e szélesíteni a vevőkörét az IWC, azt majd az idő dönti el.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Hodinkee)

 

iwc | svájci óra | személyre szabott | karóra | rendelés

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram