Close
Félredobja a hagyományt az IWC, hogy megtervezhessük a saját modellünket

Félredobja a hagyományt az IWC, hogy megtervezhessük a saját modellünket

A tizennyolc éve a Richemont International SA divíziójához tartozó IWC bejelentette, hogy szintet lép ügyfélkiszolgálás terén: egyes modelljeiből immáron saját verziót kreálhatnak a vásárlók és közvetlenül meg is rendelhetik a megálmodott csuklóra valót. 

Filozófiája szerint a trendkialakításban vezető szerepet betöltő IWC viszonylag kevést órát rak össze, ellenben azokat a legmagasabb színvonalon, egy szűk rétegnek kínálja.

A modellek megfelelő karbantartás mellett évtizedekig is képesek hibátlanul működni, nem véletlenül számítanak a gyűjtők körében keresett terméknek.

Aki szeretne egy saját ízléseinek megfelelő IWC-t, annak nincs más dolga, mint regisztráció után bejelentkezni a honlapon, majd választani egyet az Ingenieur Chronograph sablonmodelljei (IWC Caliber 69375) közül.

Eldönthetjük, milyen színű legyen a szíj, hogy nézzen ki a számlap, a hátlap, hogyan fessen a gravírozás és így tovább.

Az óra aktuális kinézetét valós időben csekkolhatjuk, tehát addig játszhatunk a variációkkal, amíg meg nem találjuk a számunkra tökéletes összetételt.

A dolognak akad egy kis szépséghibája, mert ugyan tizenkét héten belül kézhez kapjuk személyre szabott órát, ám egyelőre csak az Egyesült Államok területén belül szállítják ki őket. Esetleg aki a valahol az USA-ban kóborol, átveheti álmai óráját az IWC ottani üzleteiben.

A divattal – gondoljunk csak a egyedi készítésű öltönyökre vagy cipőkre – ellentétben a hagyományos svájci óraiparra korábban nem volt jellemző a perszonalizáció, ám a közelmúltban a TAG Heuer és a Zenith is szembe ment a tradíciókkal és elkezdett egyedi órákat ajánlani. Hogy ezzel a módszerrel képes-e szélesíteni a vevőkörét az IWC, azt majd az idő dönti el.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Hodinkee)

 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom