Egyszerű konténerrendelés már Budapesten is

Az ember élete során rengeteg szemetet termel. Ezzel valószínűleg nem mondtunk nagy újdonságot. Vannak bizonyos események, műveletek, amik kifejezetten nagy mennyiségű hulladékot termelnek. Ilyen például az építkezés, a lakásfelújítás vagy egy nagyobb lomtalanítás is. Mi ilyenkor a teendő? Hogyan tüntethető el nagyobb mennyiségű szemét?

Kezdjük az alapoknál: mikor van szükség konténerrendelésre?

A leggyakoribb eset, amikor konténerrendelésre van szükség, azok az építkezések. Egy új ház felépítése rengeteg hulladék termelésével jár. Ilyen például a bontott tégla, malter, építőanyagok csomagolása, nyílászárók keretei. Ehhez még hozzájönnek az egyéb, építkezésből származó mellékanyagok. Nemcsak építkezésnél van rengeteg hulladék, hanem ellenkező esetben is, bontásnál. Mindegyik esetben precíz, pontos konténerrendelésre van szükség.

Szerencsére a szolgáltatás már Budapest teljes területén elérhető. Mindez csak pár egyszerű lépést igényel, mint például egy telefonos egyeztetést a szolgáltatóval, de ennyire még ne szaladjunk előre. A közhiedelemmel ellentétben a sittszállítás magánemberek számára is ugyanúgy elérhető, sőt, szükséges is. Természetesen egy nagyobb, vállalati beruházásnál sokkal több hulladék termelődik, de egy egyszerűbb ingatlanépítésnél is van akkora a mennyiség, hogy azt ne tudjuk egy szimpla utánfutóval elszállítani.

Vannak elemek, amiket nem lehet konténerrel elszállítani

A sittszállítás sem egy mindenre kiterjedő megoldás. Szerencsére az esetek 99%-ában megoldást nyújt az igényünkre, de van pár hulladékfajta, amire fokozottan oda kell figyelnünk. Ezek rendszerint olyan hulladékok, elemek, amiket egyszerűen nem lehet feldolgozni, újrahasznosítani, vagy nagyon speciális technikát igényelnek, így egy általános sittszállítás során nem megoldható az elszállításuk.

Ide tartoznak például a palatetők, festék, autógumik, palák, olaj, kátránypapír, valamint az olajjal szennyezett rongyok, textíliák is. Az elektromos eszközök, mint a TV, hűtő vagy az akkumulátorok ugyanúgy nem szállíthatóak.

Ha egy átlagos építkezésről van szó, biztosan tudnak segíteni, sőt. Néhány cég még az eltakarításban is tud segédkezni, így érdemes kifejezetten ilyen szolgáltatót keresni rendelés során. A takarítási igényt minden esetben jelezzük előre.

A rendelés egyszerűbb, mint gondolnánk

A folyamat egyszerű, csak egy telefonra van szükség, amivel felvesszük a kapcsolatot az ügyintézővel. Itt elmondjuk, hogy pontosan mekkora konténerre van szükség, aminél ajánlatos inkább nagyobbat kérni, mint kicentizni. A hulladék összetételéről mindig részletes és pontos tájékoztatást adjunk, kerüljük el a kellemetlenségeket, nehogy a szállító cég a kiszállás során szembesüljön azzal, hogy veszélyes hulladék is van közte. Ezenkívül még meg kell adnunk a pontos címet és a szállítási időpontot. Ha ezekkel megvagyunk, már csak várni kell, és érkezik is a gyors, precíz sittszállítás.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Exkluzív élmény vár a Bazilika lábánál – Megnyílt a The—Bar Giftshop Pop-up Store

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Exkluzív élmény vár a Bazilika lábánál – Megnyílt a The—Bar Giftshop Pop-up Store
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom