Close
Ezt a moduláris kerti irodát egyszerűbb összeszerelni, mint egy IKEA-bútort

Ezt a moduláris kerti irodát egyszerűbb összeszerelni, mint egy IKEA-bútort

Megengedhető árú, csodás kis home office, ha otthon is dolgoznál, meg nem is.

A londoni Boano Prišmontas stúdió a home office-osodó, koronavírusos időkre reflektálva alkotta meg ezt a furnérból előre elkészített otthoni irodát, amit nincs egy nap összeszerelni. A My Room in the Garden (Szobám a kertben) nevű kabin egyik verzióját a Peckham Design Trailen mutatták be a londoni dizájnfesztivál keretein belül. Az apró iroda célja, hogy megtalálhassuk a home office egy olyan alternatív verzióját, ahol valamennyire elhagyjuk az otthonunkat, de azért még mindig nagyon közel vagyunk.

Így, hogy eltávolodunk kissé a szabadidőnk életterétől, jobban tudunk koncentrálni a munkánkra vagy bármilyen tevékenységre, amit egyedül, és nem a lakásunkban szeretnénk csinálni.

A moduláris iroda többféle méretben elérhető: a legkisebb 1,8 x 2,4 területű, 2,5 méteres magasságú, mégpedig azért, mert Londonban ez a maximális beépíthető magasság, ami nem engedélyköteles. Mivel azonban a dizájn moduláris, sokkal szélesebb, hosszabb és magasabb kerti irodákat is könnyedén össze lehet belőlük állítani.

A kerti iroda jóval több egy egyszerű faháznál, amelybe a kertészeti dolgokat bezsúfoljuk: egy ablakokkal kialakított, dizájnjában a home office igényeit teljesen szem előtt tartott, kényelmes, komfortos, igényes és esztétikus mini iroda, amit mindenki személyes ízlésével berendezhet és variálhat, ugyanis az enteriőr teljesen személyre szabható.

A dizájnerek emellett azt állítják, hogy

az összeszereléséhez elég egyetlen imbuszkulcs,

és egyszerűbb összeszerelni, mint egy IKEA-bútort.

Arról, hogy mikor kerül piacra, még nincs információ, de szerintünk elég stílusos alternatíva az otthoni irodázásra.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen) 

london | home office | imbuszkulcs | ikea | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Így őrizheti meg a Buckingham-palota II. Erzsébet emlékét

Közel tíz éve nem hirdettek még ennyi eladó házat, mint most

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram