Close
Éjféltől a közterületeken is kötelező maszkot viselni

Éjféltől a közterületeken is kötelező maszkot viselni

Újabb, a mindennapokat jelentősen befolyásoló intézkedést közölt a miniszterelnök.

Orbán Viktor kedden este jelentette be, hogy kedd éjféltől a közterületeken is kötelező a maszkviselés. A maszkviseléssel és távolságtartással kapcsolatosan eddig bevezetett szabályok továbbra is érvényesek, azzal, hogy a tízezer főnél nagyobb település egyes közterületein a maszkviselés kötelező. A területek kijelölése a polgármester feladata. Sporttevékenység során, valamint a parkokban, illetve a zöldterületeken a maszk viselése továbbra sem kötelező.

A miniszterelnök elmondta, a kijárási tilalom és a korlátozások most egy hónapra szólnak, és két hét múlva tud beszámolni az intézkedések eredményéről.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images, forrás: Magyarország Kormánya)

intézkedés | maszkviselés | kötelező | közterüle | bejelentés

FOLYTASD EZZEL

A világ legjobb panorámafotói meghozzák a kedvet az utazáshoz

Lavmi Dú, mondta Háy János, majd a Dakota háznál elsírta magát

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram