Close
Éjszakai kijárási korlátozás lesz érvényben Magyarországon

Éjszakai kijárási korlátozás lesz érvényben Magyarországon

Rendkívüli bejelentést tett kedden este Orbán Viktor: éjféltől ismét bevezetik a rendkívüli jogrendet.

A miniszterelnök elmondta, hogy a járvány terjedésének felgyorsulása miatt újabb szigorításokra van szükség. A sporteseményeken, a mozikban és a színházakban ezentúl csupán minden harmadik széken lehet helyen foglalni, a maszkviselés pedig mindenkinek kötelező. A hatóságok valamennyi rendezvényt ellenőriznek, ha pedig kell, pénzbírságot szabnak ki, és azokat a helyeket, ahol nem tartják be a szabályokat, azonnal bezárják. A tömegközlekedésben csúcsforgalom idején a zsúfoltság mérséklése érdekében járatsűrítés lesz. A parkolás újra ingyenes.

Az operatív törzs megállapította, hogy a szórakozóhelyeken nem lehet ellenőrizni a szabályok betartását, ezért ezeket a helyeket bezárják, éjfél és hajnali öt óra között pedig kijárási korlátozás lép életbe az ország területén, tehát éjfélre mindenkinek haza kell érnie. A korlátozás csütörtöktől van érvényben.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Pixabay)

bezárás | szórakozóhely | kijárási korlátozás | bejelentés | rendkívüli

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram