Close
Eklektikusan bombasztikus lett a Gucci új New York-i főhadiszállása

Eklektikusan bombasztikus lett a Gucci új New York-i főhadiszállása

Ilyen lesz a high end fashion jövője.

A Gucci Wooster nem az olasz brand első manhattani egysége, de kétségtelenül a legnagyobb és természetesen a legújabb. A manhattani Wooster Streeten májusban nyílt store tízezer négyzetméteren fogadja a high end luxusmárka híveit, méghozzá különleges körülmények között. Az extravaganza nem csak a külsőségekre szorítkozik, hanem a szolgáltatásokra is: minden egyes betérővel Gucci Connectorok foglalkoznak, akik mindenkit egyedi vásárlási élményben részesítenek.

A GW a brand Dan Dappel névre hallgató kollekciójával indított, de női és férfi ruhadarabok nézegetése, felpróbálása mellett egy 3D-s vetítőterem is helyet kapott az üzletben, ahol a tervek szerint filmbemutatókat fognak rendezni.

A Wooster lett az első olyan Gucci-egység, ahol az úgynevezett Gucci DIY darabjai – az uniszex bőröndszett és az Ace sneakerek például – is helyet kapnak. Hogy a vevők jobban átláthassák a saját maguk által kreált Gucci termékeket, kiterjesztettvalóság-alkalmazás fogja segíteni őket.

Úgy fest, ha vásárlásról van szó, a Gucci nem fél berántani a friss és trendi techmegoldásokat!

Ez is érdekelhet:

manhattan | gicci diy | gucci | kollekció | new york

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram