Close
Idén elmarad a Vadlúd Sokadalom, de a vadludakat ez szerencsére nem érdekli

Idén elmarad a Vadlúd Sokadalom, de a vadludakat ez szerencsére nem érdekli

A műholdas jeladóval megjelölt vadlúdcsapatok többsége már elhagyta a kazahsztáni gyülekező helyeiket, és elindultak a kárpát-medencei telelőterületük felé.

A Tatai Vadlúd Sokadalom-Wild Goose Festival in Tata, Hungary Facebook-oldalon arról is beszámoltak, hogy a tatai megfigyelőhálózat október 2-án észlelte az első északi nagy lilikeket a környékbeli kerületi tavakon, majd szombat reggelre ötvenöt példányt számoltak meg, így kijelenthető, hogy elkezdődött a vadlúdszezon.

És bár a koronavírus-járvány miatt idén elmarad a Vadlúd Sokadalom, a szervezők egy másik programot tartogatnak az érdeklődőknek. Részleteket még nem árultak el, de a Facebookon megjelent egy plakát Vadlúd hétvégék a tatai Öreg-tavon felirattal, és egy dátumot is mellékeltek mellé: november 4. – december 20. Jó lesz résen lenni!

Ez is érdekelhet:

 

(Forrás: Turista Magazin)

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom