Close
Idén elmarad a Vadlúd Sokadalom, de a vadludakat ez szerencsére nem érdekli

Idén elmarad a Vadlúd Sokadalom, de a vadludakat ez szerencsére nem érdekli

A műholdas jeladóval megjelölt vadlúdcsapatok többsége már elhagyta a kazahsztáni gyülekező helyeiket, és elindultak a kárpát-medencei telelőterületük felé.

A Tatai Vadlúd Sokadalom-Wild Goose Festival in Tata, Hungary Facebook-oldalon arról is beszámoltak, hogy a tatai megfigyelőhálózat október 2-án észlelte az első északi nagy lilikeket a környékbeli kerületi tavakon, majd szombat reggelre ötvenöt példányt számoltak meg, így kijelenthető, hogy elkezdődött a vadlúdszezon.

És bár a koronavírus-járvány miatt idén elmarad a Vadlúd Sokadalom, a szervezők egy másik programot tartogatnak az érdeklődőknek. Részleteket még nem árultak el, de a Facebookon megjelent egy plakát Vadlúd hétvégék a tatai Öreg-tavon felirattal, és egy dátumot is mellékeltek mellé: november 4. – december 20. Jó lesz résen lenni!

Ez is érdekelhet:

 

(Forrás: Turista Magazin)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom