Close
Elképesztően inspiráló ez a genovai lakásátalakítás

Elképesztően inspiráló ez a genovai lakásátalakítás

Két lakást kapcsoltak össze vagány, kortárs és nagyon poén megoldásokkal a genovai kikötőben. Ha lakásátalakításban gondolkozol, szerintünk pár képet le fogsz innen menteni.

A genovai kikötőben kapcsolt össze az olasz Llabb stúdió két lakást egy fiatal művészpáros számára, akiknek egyik tagja egy galériatulajdonos, a másik pedig egy szabadúszó grafikus.

A kreatív energiák, valamint a kikötőből inspirálódó, tengerészeti elemek teljesen átjárják a kétszintes otthont, melynek egyetlen unalmas centimétere sincs.

Az összesen 135 négyzetméteres lakásban a felső szinten van a nappali, az étkező-társalgó és a konyha, az alsó szinten pedig a hálók, egy dolgozószoba és a fürdőszoba. A berendezésben a tulajdonosok saját műgyűjteménye mellett rengeteg vagány kortárs bútort és vintázs darabot találunk energikus eklektikusságban;

a tengerészeti referenciákat pedig könnyedén megláthatjuk a kötélkorlátos lépcsőben, egy kajütablakban vagy épp a kék és sárga színeket gyakran előhívó részletekben.

A történelmi részeket is megőrző lakáshoz pedig egy elképesztő, száz négyzetméteres, növényekben gazdag tetőterasz is csatlakozik, ahonnan a napfényben, egy finom ital társaságában nézhetjük a kikötő nyüzsgő életét.

Nem kéne sokáig nyaggatni, hogy költözzünk ide!

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a svéd nyaraló, amely olyan szép, hogy nem is szabad dicsérni, ez az idilli környezetben épült, meseszép devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Studio Campo)

genova | lakás | lakásátalakítás | olaszország | kikötő

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram