Close
Elképesztően inspiráló ez a genovai lakásátalakítás

Elképesztően inspiráló ez a genovai lakásátalakítás

Két lakást kapcsoltak össze vagány, kortárs és nagyon poén megoldásokkal a genovai kikötőben. Ha lakásátalakításban gondolkozol, szerintünk pár képet le fogsz innen menteni.

A genovai kikötőben kapcsolt össze az olasz Llabb stúdió két lakást egy fiatal művészpáros számára, akiknek egyik tagja egy galériatulajdonos, a másik pedig egy szabadúszó grafikus.

A kreatív energiák, valamint a kikötőből inspirálódó, tengerészeti elemek teljesen átjárják a kétszintes otthont, melynek egyetlen unalmas centimétere sincs.

Az összesen 135 négyzetméteres lakásban a felső szinten van a nappali, az étkező-társalgó és a konyha, az alsó szinten pedig a hálók, egy dolgozószoba és a fürdőszoba. A berendezésben a tulajdonosok saját műgyűjteménye mellett rengeteg vagány kortárs bútort és vintázs darabot találunk energikus eklektikusságban;

a tengerészeti referenciákat pedig könnyedén megláthatjuk a kötélkorlátos lépcsőben, egy kajütablakban vagy épp a kék és sárga színeket gyakran előhívó részletekben.

A történelmi részeket is megőrző lakáshoz pedig egy elképesztő, száz négyzetméteres, növényekben gazdag tetőterasz is csatlakozik, ahonnan a napfényben, egy finom ital társaságában nézhetjük a kikötő nyüzsgő életét.

Nem kéne sokáig nyaggatni, hogy költözzünk ide!

Ha még nézegetnél gyönyörű otthonokat, akkor legutóbbi kedvenceink között van ez a japandit tökélyre vivő svéd ház, ez a döngölt földfallal készült brazil otthon, ez a svéd nyaraló, amely olyan szép, hogy nem is szabad dicsérni, ez az idilli környezetben épült, meseszép devoni otthon, és ez a hajlított tetős, medencés különlegesség is.

(Fotók: Studio Campo)

FOLYTASD EZZEL
A Covid óta mindenki ezt keresi: sokszor többet ér a lakásunk, ha ezzel az egy dologgal rendelkezik
Így flörtöl a beton a terméskővel a hegyek lábánál fekvő portugál tanyán
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom