Close
Elkeserítő a helyzet a Mátraszentistváni Síparkban, és nem a hóhiány miatt

Elkeserítő a helyzet a Mátraszentistváni Síparkban, és nem a hóhiány miatt

Sokan nem veszik figyelembe a tiltást.

A legutolsó hétvégi hóágyúzás során mintegy hét-nyolcezer köbméter technikai hó készült el annak ellenére, hogy csak egy napon keresztül volt kellően hideg a működéshez. Ez a mennyiség sajnos még mindig nem volt elég a nyitáshoz – olvasható a Sípark Mátraszentistván Facebook-oldalán.

Mint a posztból kiderül, ennél nagyobb gondokkal is meg kell küzdeniük a sípark vezetőinek.

A létesítmény elzárt üzemi területnek minősül jelenleg, a pálya és a parkolók is le vannak zárva, ennek ellenére rengetegen másztak át a kerítésen és “megtapostak mindent, amit értek; havat, kerítést, kaput leszaggatva” – írja a sípark Facebook-oldala.

Az elkészült hódombokat meg kell óvniuk az üzemeltetőknek, ezért a sípályára továbbra is tilos a belépés, és ott a szánkózás!

Ez is érdekelhet:

(Forrás: a Mátraszentistváni Sípark Facebook-oldala, fotók: Pixabay)

belépés | tilos | tiltás | sípark | sípálya

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram