Close
Szuper tipp otthoni unaloműzésre állatbarátoknak, természetkedvelőknek

Szuper tipp otthoni unaloműzésre állatbarátoknak, természetkedvelőknek

Sokunk döntött úgy, hogy ez a nyár nem az utazásról szól: belföldön azért mozgolódunk, de nem merünk távoli dátumra szóló utat foglalni, hiszen ki tudja, milyen korlátozásokkal kell majd ismét megbarátkozni. Mindenképpen több időt töltünk otthon olvasással, filmnézéssel, kertrendezéssel és egyéb elfoglaltságokkal. Találtunk egy szuper csatornát, ahol szórakozva tanulhatnak az állatbarátok!

Tengeri vidrák pihennek Kaliforniában, vízilovak napoznak Kenyában, belugák úszkálnak Kanadában, orkák a csodálatos naplementében, a Csendes-óceán kapujában. Ilyen és ezekhez hasonló élő videókat követhetünk az Explore.org oldalon. Itt nincs semmi sem megrendezve, a természet, az állatok, az időjárás alakítja a műsort, mi pedig szűnni nem bíró kíváncsisággal figyeljük őket.

Főemlősöket, veszedelmes ragadozókat is figyelhetünk akár vadászat közben, vagy akkor, amikor ők is csak pihengetnek. Az állati élőzéseken felül csodás tengerparti kamerákat is telepítettek, amelyek kémlelése jóleső lehet a kanapéról. Legalább egy apró darabot kapjunk idén a végtelen kékségből!

Ne hagyjuk ki a víz alatti kamerákat, de ha mindig arra vágytunk, hogy megtudjuk, hogyan építik a méhek geometriailag tűpontos kaptárjaikat, arra is van lehetőség.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

élő | élő videó | livestream | kamera | beluga

FOLYTASD EZZEL

Lavmi Dú, mondta Háy János, majd a Dakota háznál elsírta magát

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram