- Roadster

Azt akarjuk,
hogy érezd!
Kinyomtattuk!

#03 2020/07/01

Online kedvezménnyel

1850 Ft

Roadster 03


Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.

A koronavírus erősen meghatározza, hová és merre utazunk idén nyáron, így egy olyan célpontot választottunk ki, amely közel van és kényelmesen megközelíthető. A Szlovéniában található Júliai-Alpok mindenkinek izgalmas célpont, ahol lehet raftingolni, túrázni és kerékpározni, aki pedig városba vagy a tengerpartra menne, annak ott van Ljubljana vagy Piran. Találkozunk a legbájosabb magyar szupermodellel, Vanessa Axentével, René Redzepivel, a világ legjobb éttermének többszörösen megválasztott Noma séfjével, és Jordan Hammond utazó fotóssal.

Megnézzünk, milyen a legszebb balatoni vitorlás, a Tramontana fedélzete, kiderül, milyen egy tökéletes nap Firenzében és az is, hogyan alakult az elmúlt félév Sándor Szandrának, a Nanushka alapítójának. Bemutatjuk a legújabb hazai dizájnwebshopot, a Krate-et, az argentin nagykövet elmeséli, mik hazája leginkább alábecsült látnivalói, Grecsó Krisztián megírta nekünk, mikor vált az otthonává Budapest, Cserna-Szabó András pedig azt, hogy mik a kedvenc nyári ételei, és mit keres közöttük a pacal. Tombor Zoltán fotográfust és Nyáry Krisztián írót összehoztuk egy nagyon látványos projekt erejéig.

Lesznek egri borok és borászok, elmondjuk, mik most a legérdekesebb elektromos-autó projektek, bemutatkozik a legkalandorabb hazai utazási iroda, felkeressük a legizgalmasabb hazai art hubokat, és azt is eláruljuk, melyik a világ legszebb autója.

A Roadster a kezdetektől fogva elkötelezetten hitt abban, hogy a minőségi tartalom megtalálhatja saját olvasótáborát és hogy létezik az a kör, amely kreatív gondolkodású, egyszerre kozmopolita és lokálpatrióta, és nyitott az új inspirációkra – vagyis olyan, mint azok az emberek, akik ezt a magazint készítik.

Ugyanitt megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy az olvasónk vagy. Reméljük, hogy továbbra is velünk tartasz, akár a honlapunkon, akár a magazin lapjain, és azt is, hogy az általunk bemutatott történetek legalább annyira inspirálni fognak téged is, mint bennünket.

Megrendelés


Úgy döntöttünk, hogy még közelebb visszük olvasóinkhoz a Roadster élményt, így 2019-től évente két alkalommal a legjobb tartalmaink nyomtatásban is megjelennek.

Válassza ki melyik lapszámokat szeretné megrendelni:
 • 1. lapszám
  1850 Ft
 • 2. lapszám
  1850 Ft
 • 3. lapszám
  1850 Ft
 • 4. lapszám
  1850 Ft
 • A 4. lapszám várható megjelenése:
 • 2020/10/15

Szállítási cím

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom