- Roadster

Azt akarjuk,
hogy érezd!
Kinyomtattuk!

#06 2021/11/10

Rendeld meg online a libri.hu-ról

Megnézem

Roadster 06


Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 224 oldalas Roadster magazin!

Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen, és az őszi/téli számunkra is kitartottunk az XL-es formátum mellett. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak.

A tőlünk megszokott, kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

A legfrissebb Roadster sok helyre ellátogat: ilyen a francia Alpokban található Belleville-völgy, amely a világ legnagyobb egybefüggő sípályájának részét képezi. Három tündéri települést képzeljünk el, amely télen-nyáron is rengeteg izgalmat rejt. Kipróbáltuk ott a legjobb éttermeket, hoteleket, és persze a síelési lehetőségeket is alaposan kielemeztük.

A hegyek mellett a napsütötte Toszkánát is becéloztuk, ahol felkerestük Máté Ferenc, egy kanadai-magyar író pincészetét, aki több mint húsz éve készít zseniális brunellókat Montalcino közelében.

Umbria és Toszkána határán találhatjuk a Castello di Reschio birtokot, amelyet egy magyar származású gróf vásárolt meg a kilencvenes években. Szerencsére a fia építészetet tanult, ezért az évtizedek során nemcsak a kastélyt, hanem a birtokon lévő házakat is felújították, méghozzá teljes összhangban a helyi stílussal. Egy délutánra Benedikt Bolza gróf vendégei voltunk, elmeséljük, milyen náluk a hangulat.

Jeff Koons különleges ember: az amerikai művész egyik szobra jelenleg a világ legdrágább alkotása élő művésztől. Münchenben egy asztalhoz ültünk vele, és alaposan kifaggattuk a terveiről és gondolatairól.

Elbeszélgetünk az év angol írójával, Richard Osmannel is arról, milyen érzés, hogy az első regényéből mindjárt Steven Spielberg forgat filmet.

Garaczi László és a friss Margó-díjas Halász Rita megírta nekünk, milyen volt a karantén alatt, Cserna-Szabó András pedig megosztotta velünk az igazi gulyás receptjét. És ha már finomságok: teszteltük Koppenhága legjobb éttermeit, a világ legjobbjának választott Nomától a három Michelin-csillagos Geraniumig.

Ausztria az új Alaszka, legalábbis abban az értelemben, hogy kipróbálhatjuk, milyen a huskys szánhúzás. Körbejártuk a legizgalmasabb szánhúzós kalandokat a szomszédban, és bemutatunk egy igazi huskysuttogót is.

Cakó Kinga eddigi pályájának talán legérettebb és legszofisztikáltabb szakaszában van. Legújabb kollekciójában, a Gaiában megvan minden, ami az ikonikus kollekciók ismertetőjegye: könnyed elegancia, finom nőiesség és időtlen stílusosság. Külön öröm, hogy ez a meseszép kollekció a Roadster oldalain debütál.

Megismerkedünk Erdei Gergővel is, aki a Guccit hagyta ott, hogy saját brandjét beindítsa Londonban.

224 oldalba ennél több is belefért, de nem szeretnénk lelőni minden meglepetést.

A Roadster a kezdetektől fogva elkötelezetten hitt abban, hogy a minőségi tartalom megtalálhatja saját olvasótáborát, és hogy létezik az a kör, amely kreatív gondolkodású, egyszerre kozmopolita és lokálpatrióta, és nyitott az új inspirációkra – vagyis olyan, mint azok az emberek, akik ezt a magazint készítik.

Noha az elmúlt több mint egy év tökéletesen alkalmas volt arra, hogy megtörje a hozzánk hasonló kalandorok lelkét, az új számunk egy hangos igen az életre, és mindarra, amit szeretünk benne.

Ugyanitt megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy az olvasónk vagy. Reméljük, hogy továbbra is velünk tartasz, akár a honlapunkon, akár a magazin lapjain, és azt is, hogy az általunk bemutatott történetek legalább annyira inspirálni fognak téged is, mint bennünket.

Megrendelés


Úgy döntöttünk, hogy még közelebb visszük olvasóinkhoz a Roadster élményt, így 2019-től évente két alkalommal a legjobb tartalmaink nyomtatásban is megjelennek.

Rendeld elő hamarosan megjelenő lapszámainkat:
  • 7. lapszám
    1950 Ft
  • 8. lapszám
    1950 Ft
  • Az 7. lapszám várható megjelenése:
  • 2022/06/01
  • Az 8. lapszám várható megjelenése:
  • 2022/11/02

A korábbi lapszámainkat megrendelheted online a libri.hu webáruházban vagy személyesen a Libri könyváruházak egyikében.

Számlázási cím

HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom